آجیل و پیچ و مهره کلاسیک – Fraiche Living


هیچ چیز مانند یک کاسه آجیل و پیچ و مهره کلاسیک، یک گردهمایی خانوادگی را بیان نمی کند! از این دستور ساده برای ترکیبی اعتیادآور از غلات، آجیل، چوب شور و چاشنی های خانگی لذت ببرید.

مهره و پیچ و مهره کلاسیک در یک قلع و قیچی طلایی

مهره و پیچ و مهره چیست؟

آجیل و پیچ و مهره ترکیبی اعتیاد آور و خوشمزه از چوب شور، غلات (معمولاً Chex و/یا Shreddies)، Cheerios، آجیل مخلوط و چاشنی های خوش طعم هستند. این یک میان وعده عالی برای غذا دادن به جمعیت یا هدیه دادن به عنوان یک هدیه خوشمزه است که در یک قوطی یا شیشه بسته بندی شده است. معمولاً در طول تعطیلات از آن لذت می برند، اما واقعاً می توان آن را در هر زمانی از سال خورد!

آجیل و پیچ و مهره کلاسیک با غلات، چوب شور و آجیل

نحوه ساخت مهره و پیچ و مهره

اگر بگوییم این یک میان وعده آسان و در عین حال تاثیرگذار است، یک دست کم گرفتن بزرگ است. به سادگی غلات، چوب شور و آجیل را با کره ذوب شده، تاماری یا سس سویا، ورسترشایر و سریراچا (در صورت تمایل) مخلوط کنید سپس با نمک چاشنی تکان دهید و بپزید! با خیال راحت هر یک از موادی را که دوست دارید حذف کنید، فقط مطمئن شوید که چیز دیگری را جایگزین کنید تا حجم آن ثابت بماند. اینجا واقعا هیچ قانونی وجود ندارد.

پیچ و مهره کلاسیک در یک قلع
مهره و پیچ و مهره کلاسیک در یک قلع با کارت کریسمس

پیچ و مهره کلاسیک

آجیل و پیچ و مهره کلاسیک خانگی در یک قوطی کادویی با قاشق

پیچ و مهره کلاسیک

این دستور العمل بسیار اعتیاد آور آجیل و پیچ و مهره کلاسیک برای افزودن به تخته پیش غذای تعطیلات یا بسته بندی در قوطی برای یک هدیه خانگی عالی است. برای تهیه این وگان از کره گیاهی استفاده کنید و برای جایگزینی نمک و ادویه ها از نمک چاشنی از قبل تهیه شده استفاده کنید (به سلیقه خود تنظیم کنید). مقداری شربت افرا را با کره اضافه کنید تا مخلوط کمی شیرین‌تر شود.

عناصر

نمک چاشنی

  • ۱
    قاشق چایخوری
    نمک
    یا بیشتر، به طعم و مزه
  • ۱
    قاشق چایخوری
    پودر سیر
  • ۱/۲
    قاشق چایخوری
    پودر پیاز
  • ۱/۲
    قاشق چایخوری
    فلفل قرمز
  • ۱/۴
    قاشق چایخوری
    فلفل

مخلوط میان وعده

  • ۱۰
    فنجان ها
    غلات مخلوط
    Crispix، Shreddies، O’s
  • ۱
    فنجان
    بادام زمینی بدون نمک
  • ۱
    فنجان
    بادام خام
  • ۲
    فنجان ها
    چوب شور
  • ۳/۴
    فنجان
    کره ذوب شده
  • ۲
    قاشق غذاخوری
    تاماری یا سس سویا
  • ۱
    قاشق سوپخوری
    ورسسترشر
  • ۱
    قاشق سوپخوری
    سس سریراچا
    (اختیاری)
  • ۲
    قاشق چای خوری
    شربت افرا
    (اختیاری)

دستورالعمل ها

نمک چاشنی

  1. نمک چاشنی را با ترکیب نمک، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا و فلفل با هم در یک کاسه کوچک درست کنید.

مخلوط میان وعده

  1. فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید و دو ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.

  2. غلات، آجیل و چوب شور را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. کره ذوب شده را با سس Worcestershire و سس سویا و Sriracha و شربت افرا در صورت استفاده مخلوط کنید و روی مخلوط بپاشید. نمک چاشنی را روی آن بپاشید و بریزید تا ترکیب شود.

  3. مخلوط را بین ورقه های پخت آماده شده تقسیم کنید، به طور یکنواخت پخش کنید و به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه (تا زمانی که فقط قهوه ای طلایی روشن شود) در فر قرار دهید و تا نیمه بریزید. قبل از نگهداری در ظرف در بسته در دمای اتاق تا ۱ ماه خنک شود.