اسفناج مایک کم کربوهیدرات


اسفناج مایک کم کربوهیدرات

لطفا توجه داشته باشید که در نقاط مختلف جهان، برندهای مختلف غذاهای موجود حاوی کربوهیدرات بیشتری نسبت به سایر برندها هستند. هنگام خرید مواد غذایی مهم است که برچسب ها را با دقت بخوانید. اگر در یافتن منابع کم کربوهیدرات مشکل دارید، لطفاً از صفحه تامین کنندگان کم کربوهیدرات ما دیدن کنید تا در مورد برخی از مواردی که می توان پست کرد مطلع شوید.

عناصر

  • ۵
    قاشق سوپخوری.
    کره یا روغنی
  • ۱/۴
    فنجان
    آرد بادام
  • ۱/۴
    قاشق چایخوری.
    نمک
  • ۱/۴
    قاشق چایخوری.
    فلفل سیاه
  • ۱
    یک تکه جوز هندی آسیاب شده
  • ۱
    فنجان
    خامه غلیظ
  • ۴
    اونس.
    پنیر خامه ای
  • ۱
    سم یک پیاز
    چرخ کرده
  • ۳
    میخک
    سیر
    چرخ کرده
  • ۲۰
    اونس.
    اسفناج یخ زده خرد شده
    آب شدن
  • ۱/۴
    فنجان
    اب
  • ۱/۴
    فنجان
    پنیر پارمزان رنده شده

دستورالعمل ها

  1. در یک قابلمه ۲ لیتری، روی حرارت متوسط ​​رو به پایین، ۳ قاشق غذاخوری کره را آب کنید.

  2. آرد، نمک، فلفل و جوز هندی را اضافه کنید.

  3. خامه را به آرامی هم بزنید.

  4. با پنیر خامه ای هم بزنید.

  5. حرارت را تا متوسط ​​افزایش دهید و مدام هم بزنید تا مخلوط غلیظ و یکدست شود. از روی آتش بردارید و کنار بگذارید.

  6. در یک تابه، روی حرارت متوسط، پیاز و سیر را در ۲ قاشق غذاخوری کره باقی مانده بپزید تا شفاف شود. اسفناج و آب را در ماهیتابه هم بزنید.

  7. حرارت را تا حد متوسط ​​کم کنید. روی حرارت ملایم را بپوشانید و هر از گاهی هم بزنید و به مدت ۸ دقیقه بجوشانید.

  8. مخلوط اسفناج را در مخلوط خامه هم بزنید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. حرارت دهید، اغلب هم بزنید،

  9. بنابراین همیشه گرم می شود.

  10. از روی حرارت بردارید و پنیر پارمزان را داخل آن بریزید.