بریانی گوشت گوسفندی به سبک مسلمان | غذا بهتر است خوب باشد


خیلی وقت است که من یک دستور غذا را در اینجا به اشتراک گذاشته ام. راستش را بخواهید، من شروع به پرسیدن چند سوال بسیار اساسی از خودم کردم – چه کسی به یک وبلاگ غذایی بیشتر نیاز دارد؟ هیچکس. آیا مردم حتی این روزها دستور العمل ها را می خوانند داستانی را که همراه آن است رها می کنند؟ نه

حسنی به مادرم یاد داد که دستور غذاها را در یوتیوب جستجو کند و با هم دستور پخت را از کانال یوتیوب امتحان کردند. بنابراین شما آن را makkale دارید. دختر خودم و مادرم به وبلاگ من سر نمی زنند. راگی idlis آنها مانند تیغه های نینجا بود که می توانید برای زخمی کردن مردم پرتاب کنید. نه اینکه آنقدر بد باشم که تلاش آنها را مسخره کنم. البته که نه.

به هر حال من این کل را داشتم – چرا باید انجام داد؟ آیا این مهم است؟ نوعی بحران وجودی و میانسالی در مورد وبلاگ درست مانند بسیاری از چیزهای دیگر این روزها. و شک به خود ویژگی بارز هر نویسنده خوبی است. و ریزش مو. و کار بی نهایت و رایتینگ به عقب نشست. آیا همیشه در مورد زنان اینطور نیست؟ تا زمانی که مجبور نباشید بروید بستنی درست کنید یا دعواها را سرکوب کنید یا مردم را متقاعد کنید، از سهم خودتان بستنی می دهید. واگذاری سهم خود ساده ترین کار است. من که تنبل و صلح طلب هستم، معمولاً آماده هستم که بستنی، نوشابه و سوپ را کنار بگذارم، اگر بتوانم بدون مزاحمت بنشینم.

بنابراین بیشتر این سال را ننوشتم. اما اخیراً وقتی پست وبلاگ کسی را که مربوط به مدت‌ها قبل بود خواندم، متن اصلی آن با چند عکس، با داستان وبلاگ‌نویس، دنیای او، زندگی‌اش جذب شدم. یادم آمد که چرا ابتدا وبلاگ نویسی را شروع کردم. همیشه به این فکر می کردم که آیا معلم ریاضی من همان کندای (نان) را در خانه می پوشد و لبخند می زد و آیا هر روز رسم درست می کرد، آیا دختر زیبای شمال شرقی که به من پدیکور می داد با هم اتاقی هایش دعوا کرد که چه بخورم. برای شام و اینکه چطور خاله پر سر و صدا روی تردمیل کنار من و همیشه تلفنی بود، دوستان زیادی داشت. قبل از اینکه به اشتباه من را برای تعقیب گزارش کنید، منظورم این بود که داستان های مردم مانند پنجره ای به جهان های مختلف آنهاست، جذاب و بدیع. این است که مرا به نوشتن و خواندن وا می دارد. من هنوز به آن اعتقاد دارم. بنابراین تصمیم گرفتم که اگر برای یک نفر دور در جایی که می خواهد یک داستان خوب بخواند، باید بنویسم.

اکنون که توضیح طولانی خود را به شما داده ام که هیچ کس درخواستی نکرده است، آماده هستم تا به دستور غذایی واقعی که امروز می خواهم به اشتراک بگذارم برسم. از قضا منبع این بریانی گوشت گوسفندی به سبک مسلمان یک ویدیوی یوتیوب (Latheef bhai) است که Aarthi، دوست عزیزم، همراه با هزاران نکته و نباید با من به اشتراک گذاشته است. من که از رتبه برتر او برای این دستور غذا تشویق شده بودم، درست همانطور که او دستور داده بود، سکوت کردم و دستور العمل موجود در ویدیو را دنبال کردم و هیچ گونه ارزش افزوده خونینی انجام ندهم. من همانطور که گفته شد انجام دادم. من خوشحالم که گزارش دهم این دستور العمل یک نگهدارنده مطلق است. بریانی بسیار معطر و با حداقل مواد اولیه و به زیبایی متعادل است. من عاشق مینیمالیسم این دستور غذا هستم. هیچ مواد فانتزی و هیچ چیز بیش از حد وجود ندارد. این دستور غذا در مورد تعادل و هماهنگی است. برای آن طعم لذیذ بریانی، به مقدار مشخصی روغن و قیمه نیاز دارید و دو راه در مورد آن وجود ندارد. برای طعم کافی باید به اندازه برنج گوشت (یا کمی بیشتر) داشته باشید. باید صبور باشید و اجازه دهید پیازها قهوه ای شوند. باید مراقب برنج باشید و به موقع آن را آبکش کنید. از آنجایی که این بسیار مینیمالیستی است، هیچ یک از مواد یا مراحل را نادیده نگیرید.

من این بریانی را در ابتدای قرنطینه درست کردم، زمانی که همه از ترس گرسنه ماندن در حال احتکار چیپس و گوشت بودیم و در کل شعار «در خانه بمانید و غذای خانگی بخورید» زیاده روی کرده بودیم و آنقدر سنگین بودیم که حالت کشسانی داشتیم. شلوار و شورت (راستی شورت!) تنگ شد. بیرون رفتیم و برای خودمان بریانی دگچی/دابارا گرفتیم و ساعت ۱۴ شروع کردیم. می‌خواستم اشتباه نکنم، بنابراین در طول مسیر به آرامی عکس‌های پلکانی گرفتم. بالاخره ساعت ۴:۳۰ یا ۵ خوردیم. اما آیا ارزشش را داشت یا چه. حدود ۲ کیلو بریانی داشتیم. حتی با توجه به استانداردهای هجوم بریانی ما، خیلی زیاد بود. ما بریانی را با دوستان و خانواده ای که نزدیک بودند به اشتراک گذاشتیم. این دستور العملی است که من بارها و بارها استفاده خواهم کرد، هر بار که در مقیاس یک دگچی درست می کنم.

بریانی گوشت گوسفندی به سبک مسلمان

بریانی گوشت گوسفندی به سبک مسلمان

غذا بهتر باشه

بریانی به طرز شگفت انگیزی با حداقل مواد تشکیل دهنده و به زیبایی متعادل شده است. مینیمالیسم این دستور غذا را دوست دارم. هیچ مواد شیک و هیچ چیز بیش از حد وجود ندارد.

زمان آماده سازی ۳۰ دقیقه

زمان پخت ۱ ساعت ۳۰ دقیقه

دوره غذای اصلی

غذا هندی

  • ۱ وزن گوشت گوسفند تمیز کرد
  • ۱ وزن برنج باسماتی به مدت ۳۰ دقیقه شسته و خیس می شود
  • ۱۵۰ میلی لیتر روغن
  • ۵۰ میلی لیتر گی
  • ۱ قاشق غذاخوری دارچین
  • ۶-۸ هل
  • ۱۰ میخک ها
  • ۴۰۰ گرم پیاز (~۴ عدد بزرگ) بریده شده
  • ۳/۴ فنجان خمیر سیر زنجبیل
  • ۱۰۰ میلی لیتر کشک
  • ۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر زردچوبه
  • ۴ قاشق غذاخوری سنگ نمک
  • ۶ فلفل سبز کامل نگهداری می شود
  • ۲ آب لیمو
  • ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی (~۴) بریده شده
  • ۲ فنجان ها برگ گشنیز + برگ نعنا
  • ۱ لیتر اب
  • برنج باسماتی را خوب بشویید و به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید.

  • گوشت گوسفندی را تمیز کرده و بشویید و آبکش کنید و کنار بگذارید.

  • یک دگچی آلومینیومی بزرگ را گرم کنید. روغن و روغن را به دگچی اضافه کنید. بعد از داغ شدن روغن، ادویه جات دارچین، میخک و هل را به آن اضافه کنید و بگذارید معطر شوند.

  • پیازهای خلال شده را اضافه کنید و هر از گاهی تفت دهید. صبر کنید تا پیازها در اطراف لبه ها طلایی شوند – ۶-۸ دقیقه.

  • خمیر سیر زنجبیل را اضافه کنید و ۳-۴ دقیقه دیگر تفت دهید. کشک، پودر فلفل قرمز، پودر زردچوبه و نیمی از سنگ نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

  • گوجه‌فرنگی خرد شده و فلفل سبز کامل، برگ‌های پودینا و برگ گشنیز را اضافه کنید (یک مشت برای برنج بگذارید) و خوب مخلوط کنید. ۳-۴ دقیقه بپزید. نصف آب لیمو را اضافه کنید و بقیه را در حین پختن برنج استفاده کنید. تکه های گوشت گوسفند تمیز شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

  • ۱ لیتر آب را در یک قابلمه به جوش بیاورید. آب جوش را با ماسالای گوشت گوسفند داخل دگچی بریزید. خوب مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه – ۱ ساعت تا زمانی که گوشت گوسفند پخته شود، بپزید.

  • یک قابلمه آب را به جوش بیاورید. نمک باقی مانده، آب لیمو و برگ نعنا و گشنیز را اضافه کنید. آب برنج را خالی کرده و داخل آب جوش بریزید. فقط ۲-۳ دقیقه بپزید. برنج کمی طولانی خواهد بود اما کاملا پخته نشده است. آب را خالی کرده یا برنج را با یک قابلمه از قابلمه بردارید و در آبکش بریزید. بعد از اینکه تمام برنج در آبکش جمع شد، برنج را با ماسالای گوشت گوسفند داخل دگچی خالی کنید. با یک درب بپوشانید.

  • یک قابلمه بزرگ آب داغ را روی درب آن قرار دهید. به مدت ۵ دقیقه بپزید. حرارت را کم کنید و ۵ دقیقه دیگر بپزید. حرارت را زیاد کرده و به مدت ۱ دقیقه بپزید. خاموش کنید و اجازه دهید کل دستگاه به مدت ۱۵ دقیقه بماند. بعد از ۱۵ دقیقه درب آن را بردارید. بریانی آماده پذیرایی می باشد. لذت بردن!

کلمه کلیدی بریانی، بریانی به سبک مسلمان، بریانی گوشت گوسفندی

چاپ دوستانه، PDF و ایمیل