دلایلی برای افزودن زنجبیل به وعده صبحانه

زنجبیل برای روماتیسم مفید است؟ - دلایلی برای افزودن زنجبیل به وعده صبحانه

دلایلی برای افزودن زنجبیل به وعده صبحانه

گاهی اوقات راهکاری ساده مانند افزودن زنجبیل به وعده صبحانه با فواید بسیاری برای سلامت همراه است. زنجبیل از جمله طعم‌دهنده‌های نوشیدنی چای به حساب می‌آید. از زنجبیل در پخت کیک و انواع شیرینی نیز استفاده می گردد. کارشناسان تغذیه و سلامت، مصرف زنجبیل را به دلایل پزشکی متعددی توصیه می‌کنند از جمله اینکه می‌توان با افزودن این گیاه خوراکی به وعده صبحانه، روز خود را تغییر داد. صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی است و افزودن زنجبیل که سرشار از مواد مغذی است، این وعده غذایی را سالم‌تر و مغذی تر می‌سازد.

مطلب مرتبط: خواص زنجبیل : از بهبود تهوع دوران بارداری تا کاهش قند خون

از جمله دلایلی که به مصرف مرتب زنجبیل در وعده صبحانه توصیه می‌شود می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

۱کمک به کاهش وزن

زنجبیل به کنترل اشتها کمک می‌کند. با مصرف زنجبیل هر روز صبح احساس نیاز به خوردن غذا در طول روز کمتر می‌شود. بهترین روش مصرف زنجبیل به منظور کاهش وزن، جوشانده زنجبیل یا آب زنجبیل است. برای تهیه جوشانده زنجبیل لازم است ابتدا مقداری آب را جوشانده و سپس دو تکه زنجبیل را به آن اضافه کنید. این مخلوط را مدتی بجوشانید و سپس از صافی رد کنید تا آماده مصرف شود. همچنین مصرف این جوشانده هنگام صبح سبب تنظیم سطح قند خون نیز می شود.

مطلب مرتبط: آشنایی با مواد غذایی مفید برای وعده صبحانه 

2 823 - دلایلی برای افزودن زنجبیل به وعده صبحانه

۲حفظ سلامت مو و پوست

مصرف مداوم آب زنجبیل هر روز صبح به حفظ سلامت پوست و مو کمک می کند. زیرا آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌های موجود در آن برای پوست و مو مفیدند. زنجبیل همچنین از بدن در برابر عفونت‌های پوستی و بیماری‌ها محافظت می‌کند.

۳بهبود سلامت روده‌ها

با مصرف زنجبیل بیشتر اختلالات گوارشی برطرف می‌شود. افزودن این گیاه خوراکی به وعده غذایی صبحانه موجب تقویت سیستم گوارشی می شود.

۴کاهش التهاب

زنجبیل از جمله گیاهانی است که خاصیت ضدالتهابی دارد. مصرف مرتب زنجبیل هنگام صبح در طولانی مدت به کاهش التهاب منجر می‌شود.

۵کنترل سطح کلسترول

زنجبیل همچنین سطح کلسترول خون را کنترل می‌کند. افزایش سطح کلسترول بد (LDL) خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن را افزایش می‌دهد و برای سلامت قلب مضر است. با مصرف این چاشنی خوراکی می‌توان سطح کلسترول بد خون را کاهش داد.

برای بهرمندی از رژیم غذایی آنلاین دکتر رویا خادمیان بر روی لینک زیر کلیک کنید:

دریافت رژیم غذایی اینترنتی

دیدگاهتان را بنویسید