راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (COVID- 19)

11537183 585 - راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (COVID- 19)

راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (COVID- 19)

بیماری ویروس کرونا دارای طیف خفیف تا شدید است که می تواند نشانه هایی مانند سرماخوردگی، تب، سرفه، تنگی نفس و سایر مشکلات تنفسی را به همراه داشته باشد. کلیه گروه های سنی می توانند تحت تاثیر این ویروس قرار گیرند اما سالمندان، مبتلایان به بیماری های قلبی و عروقی، پرفشاری خون، دیابت، آسم، مشکلات تنفسی و کبدی، بیماری کلیوی، سرطان های تحت درمان، بیمارانی که به هر دلیلی کورتون مصرف می کنند و مبتلایان به نقص سیستم ایمنی بیشتر در معرض خطر ابتلا به ویروس کرونا هستند. بنابراین مراقبت از آنها و پیشگیری از ابتلا در این افراد کاملا ضروری است. با توجه به علائم ناشی از ابتلا به ویروس کرونا توصیه های تغذیه ای جهت پیشگیری و کنترل بیماری به شرح زیر می باشد:

1 - راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (COVID- 19)

2 1 - راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (COVID- 19)

3 1 - راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (COVID- 19)

4 - راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (COVID- 19)

5 - راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (COVID- 19)

6 - راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (COVID- 19)

7 - راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (COVID- 19)

8 - راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (COVID- 19)

9 - راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (COVID- 19)

10 - راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (COVID- 19)

11 - راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (COVID- 19)

12 - راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (COVID- 19)

13 - راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (COVID- 19)

14 - راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (COVID- 19)

دیدگاهتان را بنویسید