رول دارچین وگان – کتی با پوشش شکلاتی


دستور العمل معروف برای رول دارچین وگان که کاملاً می تواند خود را در برابر هر نوع غیر گیاهی نگه دارد. مردم همیشه از من دستور غذا را می خواهند!

بهترین رول های دارچینی خانگی نرم

رول دارچین وگان آسان

نرم، پف دار، باورنکردنی لطیف و خوشمزه…

به من اعتماد کنید، حتی اگر گیاهخوار نباشید، از درست کردن این رول های دارچینی پشیمان نخواهید شد!

آنها دستور العمل مناسبی برای تهیه هر زمانی که مهمان دارید، یا برای غذای خوش طعم، برانچ، تولد یا صرفاً برای صبحانه یکشنبه هستند.

من نان های دارچینی را در طول سال ها بارها برای وگان ها و غیر وگان ها سرو کرده ام. مردم همیشه برای آنها دیوانه می شوند! به‌علاوه، کل خانه‌تان بویی شبیه به حضور در IKEA می‌دهد.

تا زمانی که با آن خوب باشید (چه کسی با آن خوب نیست؟!)، بیایید ادامه دهیم!

همچنین ممکن است دوست داشته باشید: جو یک شبه– ۱۵ طعم جدید

دستور تهیه رول دارچین وگان

دستور سینابون وگان

این رول ها را قطعا می توانید بدون نگرانی برای جمعیت سرو کنید. آنها با مواد سنتی درست مانند نان دارچینی معمولی درست می شوند، هیچ چیز دیوانه کننده ای نیست.

(می بینمت، کیک شکلاتی سالم.)

در واقع، بسیاری از برندهای بزرگ رول دارچین بسته بندی شده به طور تصادفی وگان هستند، از جمله Annie’s، Immaculate Baking و Trader Joes (هر دو رول معمولی و کدو تنبل آنها در واقع وگان هستند!).

حتی رول های دارچینی Pillsbury و Kroger نیز حاوی تخم مرغ نیستند. رول‌های دارچینی Pillsbury وگان نیستند زیرا حاوی محصولات شیری هستند، اما رول‌های هلالی اصلی آن‌ها وگان هستند و به راحتی می‌توان آن‌ها را به رول دارچین تبدیل کرد.

با این حال، با روغن های هیدروژنه و رنگ های غذایی، آنها کاملا سالم نیستند.

بنابراین من هنوز هم فکر می کنم بهتر است شیرینی صبحانه دارچینی خود را از ابتدا درست کنید. به هر حال محصولات پخته شده خانگی طعم بهتری دارند!

رول دارچین وگان Ooey Gooey

بدون کره، بدون تخم مرغ، بدون شربت ذرت

دستور رول دارچین وگان را می توان بدون کره گیاهی یا روغن نارگیل نیز تهیه کرد.

دستور العمل های کم کربوهیدرات عالی هستند و همه (به طور جدی، این چیزکیک کتو شگفت انگیز است)، اما فقط چیزی در مورد یک رول دارچین خانگی نرم و پف دار داغ از فر وجود دارد که با فراست پنیر خامه ای پوشانده شده است، با تمام شکوه پر از کربوهیدراتش. .

نگران نباشید، این ها هنوز هم بسیار سالم تر از سینابون هستند و در عین حال حتی شدیدترین هوس های رول دارچین را کاملا برآورده می کنند!

همچنین نیازی به همزن پایه یا دستگاه نان نیست. در حالی که بیشتر دستور العمل های من شامل گزینه های بدون گلوتن است، من هنوز این رول ها را با آرد بدون گلوتن مانند آرد جو دوسر، آرد بادام یا بدون گلوتن برای همه منظور امتحان نکرده ام (گلوتن از مخمر تغذیه می کند).

من دوست دارم بدانم که آیا کسی آزمایش می کند، و من همچنین در حال کار بر روی دستور العمل رول دارچینی بدون مخمر هستم، بنابراین امیدوارم که به زودی آماده انتشار شود.

پرطرفدار در حال حاضر: مافین سس سیب

مواد لازم رول دارچین وگان

چگونه بهترین رول دارچین را درست کنیم

ترفند ۱: خمیر را فوق العاده نازک کنید

اگر بتوانید آن را با ضخامت کمتر از ۱/۴ اینچ تهیه کنید، عالی است. خمیر نازک‌تر بهتر است زیرا بیشتر از آن چیزی که در فر فکر می‌کنید ور می‌آید و منبسط می‌شود، و شروع با خمیر بسیار نازک تضمین می‌کند که در هر لقمه، شکر شیرین دارچینی خواهید داشت.

ترفند ۲: آنها را تا جایی که می توانید محکم بپیچید

دلیل این امر همان است که در بالا ذکر شد: پر کردن را به طور یکنواختتر توزیع می کند و از گسترش زیاد خمیر ساده در محصول نهایی جلوگیری می کند.

ترفند ۳: برش ها را برش دهید قبل از نورد = بدون پر کردن کثیف!

مادرم این ترفند را به من آموخت و روش درست کردن رول دارچینی را برای همیشه تغییر داد. پس از اینکه تمام مواد روی خمیر پخش شد، قبل از چرخاندن برش ها را برش دهید و دیگر نگران تراوش کردن آن نباشید.

این یک ترفند واضح به نظر می رسد که من از بسیاری از دستور العمل ها – از جمله دستور پخت خودم در گذشته – تعجب می کنم که هنوز خمیر را ابتدا غلتانده و سپس با چاقو، نخ یا نخ دندان برش می دهند. این راه است خیلی راحت تر!

اینها را نیز امتحان کنید: رول دارچینی آسان – فقط ۴ ماده

رول دارچین وگان بسیار آسان و سالم

رول دارچین یک شبه

اگر اول صبح می خواهید رول دارچینی داغ داشته باشید، کافی است روز قبل آن را جمع کنید، سپس آن را بپوشانید و یک شب در یخچال بگذارید.

صبح روز بعد، به سادگی قالب را در فر قرار دهید و ۲۰ دقیقه بپزید. به میزان دلخواه فرت کرده و گرم سرو کنید.

باقیمانده ها را می توان ۲ تا ۳ روز در یخچال قرار داد یا هر زمانی که هوس کردید رول دارچین را دوباره در مایکروویو یا فر گرم کنید!

گزینه های فراستینگ رول دارچین وگان

۱. کره نارگیل ذوب شده – در صورت تمایل شیرین کننده دلخواه را اضافه کنید.

۲. فراستینگ پنیر خامه ای – یا از فروشگاه خریداری شده یا خانگی، مانند دستور تهیه فراستینگ پنیر خامه ای وگان از پست کیک کدو حلوایی من.

۳. لعاب آسان: ۱ ۱/۲ فنجان پودر قند یا پودر قند بدون شکر، با ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری شیر دلخواه مخلوط کنید. مواد را با همزن بزنید تا لعاب شکل بگیرد. با قاشق روی رول ها به طور یکنواخت بریزید.

۴. برای نسخه‌ای که کمتر شیرین است، آن‌ها را بدون یخ‌بندی رها کنید، و رول‌های دارچین سالم شیرینی مشابه مافین خواهند داشت که برای یک صبحانه سالم عالی است. به خصوص اگر کشمش و گردو را به فیلینگ اضافه کنید، نسخه بدون یخبندان خوب است.

۵. و اگر احساس ماجراجویی می کنید، می توانید آنها را تبدیل به ماجرا کنید رول دارچینی خمیر کوکی با پر کردن نان های دارچینی با دیپ خمیر نخودچی.

دستور غذای مخفیانه رول دارچین وگان (سالم، آسان)
  • ۱ فنجان شیر انتخابی
  • ۲ قاشق غذاخوری شیرین کننده دلخواه
  • ۱ قاشق غذاخوری مخمر خشک فعال
  • ۲ ۱/۲ فنجان ها ارد (یادداشت را ببینید)
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر خمیرمایه
  • ۱/۲ فنجان شکر انتخابی
  • ۳/۴ قاشق چایخوری نمک
  • ۲ قاشق چایخوری دارچین
  • ۴ قاشق غذاخوری روغن، پخش کره، یا سس سیب
  • ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
  • ۵ قاشق غذاخوری ارد (یادداشت را ببینید)
  • ۱/۴ فنجان شکر انتخابی
  • ۱ ۱/۲ قاشق غذاخوری دارچین
  • اختیاری ۱/۲ فنجان کشمش
  • ۲/۳ فنجان پخش کره یا سس سیب
  • یادداشت ها: این دستور پخت با آرد معمولی، همه منظوره، یا آرد شیرینی گندم کامل کار می کند. من دیگران را امتحان نکردم، اما اگر آزمایش کردید حتما گزارش دهید! برای ۲ قاشق غذاخوری شیرین کننده اول، می توانید از شکر، شربت افرا خالص، آگاو و غیره استفاده کنید – از زیر بدون شکر استفاده نکنید زیرا مخمر را تغذیه نمی کند. نسخه کره/روغن بسیار ضعیف تر است (و هنوز هر کدام فقط ۲۳۰ کالری دارد!)، اما اگر یک نسخه با طعم سالم تر و بدون روغن را ترجیح می دهید، سس سیب یا کره بادام موثر است.شیر گرم در یک کاسه (جوش نیست – ۱۱۰ فارنهایت اگر دماسنج آب نبات دارید). شیرین کننده را به آن اضافه کنید، مایه خمیر را روی آن بپاشید و ۵ دقیقه کنار بگذارید. (اگر حباب نمی زند، یا مخمر شما خوب نیست یا شیر خیلی گرم یا سرد بوده است.) در یک کاسه جدید، ۲ ۱/۲ فنجان آرد، بکینگ پودر، ۱/۲ فنجان شکر، نمک و ۲ قاشق چایخوری دارچین. روغن/کره و وانیل را در مخلوط شیر هم بزنید، سپس در کاسه مواد خشک را هم بزنید تا خمیر به دست آید. در صورت نیاز (بسته به آرد استفاده شده)، آرد بیشتری اضافه کنید تا زمانی که به اندازه کافی خشک شود و به شکل توپ درآید. توپ را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را شل بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جای گرم قرار دهید و در این مدت حجم آن دو برابر شود.پس از ور آمدن خمیر با مشت بزنید تا پف کند. با دست به مدت ۵ دقیقه ورز دهید و در حین ورز دادن ۵ قاشق غذاخوری آرد را اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. روی یک سطح آردپاشی شده، خمیر را به شکل یک مستطیل بسیار نازک (درست کمتر از ۱/۴ اینچ) بغلتانید. تمام مواد باقی مانده را با هم مخلوط کنید و روی خمیر پخش کنید. نوارهای بلند را برش دهید، سپس هر کدام را تا حد ممکن محکم بغلتانید. در قالب چرب شده ۹×۱۳ قرار دهید. ۳۰ دقیقه روی آن را ببندید یا روی آن را بپوشانید و یک شب در یخچال بگذارید. فر را با دمای ۳۲۵ فارنهایت گرم کنید. رول ها را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. سرو گرم – گزینه های فراستینگ در بالا در این پست ذکر شده است. اگر آنها را درست می کنید، حتما نظر خود را بنویسید یا به دستور غذا امتیاز دهید. امیدوارم دوستشان داشته باشید!مشاهده حقایق تغذیه

دستور العمل های گیاهی محبوب تر:

کیک نان لیمو وگان نهایی

نان لیمویی وگان

دستور پخت دونات وگان

دونات وگان

آماده سازی وعده غذایی صبحانه میله های جو دوسر (4 روش)

آماده سازی وعده غذایی صبحانه – ۲۰ دستور غذای سالم

براونی مایکروویو

براونی وگان

دستور پخت نان موز سالم

نان موز سالم

(با گزینه بدون روغن)

کوکی های شکلاتی وگان

دستور تهیه کیک پنیر وگان

دستور تهیه کیک پنیر وگان

کیک لیوانی وگان

کیک لیوانی وگان

hello-breakfast-recipes.png

اطلاعات بیشتر درباره کتاب آشپزی