سالاد زعفران و ارزن تعطیلات زمستانی – داستان های آشپزخانه سبز


توجه: این یک غذای گیاهی است اما با خیال راحت پنیر فتا را روی آن خرد کنید.۱. فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت / ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۲. ریشه ها را پوست بگیرید و به قطعات برش دهید.
۳. روی سینی فر که با کاغذ پخت پوشانده شده است قرار دهید. با روغن زیتون، دارچین و نمک بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
۴. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا نرم، طلایی و لبه ها کمی ترد شوند.
۵. در چند دقیقه آخر، گردوهای گردو را اضافه کنید تا در امتداد ریشه ها تفت داده شوند.
۶. در همین حین، ارزن، آب، آب و زعفران را در قابلمه ریخته و بگذارید بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید ۸ دقیقه بجوشد. آن را خاموش کنید، درب آن را بگذارید و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه بماند. ارزن پخته شده را در ظرف سرو بریزید و بگذارید کمی خنک شود.
۷. سینی را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود.
۸. مواد سس را با هم مخلوط کرده و روی ریشه های برشته شده بریزید.
۹. کاهوی کاستل فرانکو صورتی را از وسط نصف کرده و به آرامی داخل ارزن بریزید.
۸. ریشه و آجیل برشته شده را اضافه کنید.
۹. با شوید و نعناع خرد شده و در آخر دانه های انار بپاشید. خدمت!



دیدگاهتان را بنویسید