طرز تهیه رب سیب ساده و خوشرنگ با طعم بسیار عالی




اگر تاکنون مزه عالی رب سیب را نچشیده اید، در این بخش می توانید یک طرز تهیه عالی از آن را مطالعه کنید. این رب خواص زیادی داشته و می توانید برای طعم دارد کردن غذای خود از آن استفاده کنید. با مصرف این رب می توانید بسیاری از مشکلات گوارشی و معده خود را برطرف نمایید.

آماده کردن انواع رب های خانگی کار بسیار ساده ای است.


دستور تهیه رب سیب روش اول


مواد لازم


طرز تهیه رب سیب خوشمزه


روش تهیه این رب خانگی پر خاصیت بسیار ساده است. این رب در طب سنتی اهمیت زیادی دارد بنابراین با تهیه آن در منزل می توانید، بسیاری از بیماری های خود را درمان کنید. در اولین گام باید مقداری سیب تهیه کرده و به خوبی بشویید. سیب ها را برش زده و دانه ها میانی آن را به خوبی خارج کنید.


حالا آب سیب را باید روی حرارت غیر مستقیم بین ماری نمایید. برای این کار بهتر است قابلمه را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار دهید. در صورتی که می خواهید، روشی راحت تر برای این کار داشته باشید، باید یک قابلمه آب روی حرارت قرار دهید و ظرف آب سیب را درون آن بگذارید. توجه کنید که آب نباید به داخل ظرف برسد.

آب سیب باید تا زمانی که به غلظت برسد بر روی حرارت غیر مستقیم قرار بگیرد. این رب با تبخیر شدن آب سیب تهیه می شود. یکی دیگر از شیوه های رایج برای تهیه کردن این رب خانگی پوره کردن سیب ها جوشاندن آن می باشد. شما برای می توانید از دو شیوه طرز تهیه رب سیب استفاده کنید.


طرز تهیه رب سیب روش دوم


باید گفت برای آماده کردن این رب می توانید به دو روش عمل کنید. در روش دوم شما باید سیب ها را شسته، دانه های آن را خارج کرده و بعد با استفاده از گوشتکوب برقی یا آن را پوره کنید. حالا پوره ها را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید. توجه داشته باشید در طی این مدت باید رب را به خوبی هم بزنید تا ته نگیرد.

حتماً بخوانید:


این رب خواص بسیار زیادی دارد و شما می توانید از خواص آن بهره مند شوید. شما با مصرف این رب می توانید، مشکلات صفرای خود را نیز برطرف کنید. تقویت قلب، مغز، کبد و دستگاه گوارش نیز یکی دیگر از موارد درمانی این رب است. مصرف این رب موجب رفع مشکلات تنگی نفس نیز می شود. حفظ رطوبت معده و رفع بلغم نیز از دیگر فواید مصرف این رب برای افراد است.