طرز تهیه گرانولا

برای تهیه ۳/۵ لیوان گرانولا شکلاتی (۷ وعده):

یک سوم لیوان شکر قهوه‌ای (یا عسل)

یک چهارم لیوان عسل 🍯 

دو قاشق غذاخوری روغن (ترجیحاً روغن نارگیل یا بادام زمینی🥜 )

نصف قاشق چای‌خوری نمک

سه قاشق غذا خوری پودر کاکائو

سه قاشق غذاخوری پودر نارگیل 🥥

سه چهارم لیوان بادام خرد شده

دو لیوان جو دوسر پرک درشت

❇️ مواد را در یک ظرف ریخته و با هم مخلوط می‌کنیم بطوریکه که جو دوسر به خوبی به همه مواد آغشته شود. مخلوط را بر روی سینی فر پهن کرده و فر را در کمترین دما روشن کرده و برای یک ساعت درون فر قرار می‌دهیم، هر ۱۵ دقیقه مخلوط را روی سینی زیر و رو کنید تا نسوزد

…….………………………………………………

خودتون رو به طعم شکلاتی محدود نکنید شما می‌توانید جو دوسر پرک را با عسل، میوه‌های خشک و انواع آجیل طعم دار کنید

دیدگاهتان را بنویسید