عرق بهار نارنج چیست؟ نکات مصرف آن

نام علمی نارنج Citrus Aurantium است. بسته به قسمتی از نارنج که تقطیر شود، 3 ماده ی خوشبوی مختلف میتواند از آن تهیه شود. پوسته ی نارنج برای بدست آمدن عرق نارنج میتواند تقطیر شود. گلهای این درخت هم میتوانند برای بدست آمدن عرق بهار نارنج که به آن بهارنارنج گفته میشود، تقطیر شوند.

عرق بهارنارنج به دلیل اینکه گلها روغن بسیار کمی تولید میکنند، گران است؛ بنابراین نه تنها کاری زمانبر است بلکه دشوار هم هست. بمنظورتولید مقدار قابل توجهی از این عرق، حدود 450 کیلوگرم، گل مورد نیاز است. این گلها پس از جداشدن از درخت، میتوانند سریعا روغنشان را از دست بدهند، بنابراین این گلها باید با دست کنده شوند و از کوبیده شدن آنها و دستکاریشان خودداری شود. عرق بهارنارنج فواید بسیار زیادی دارد، با اینکه گرانقیمت است اما خواهید دید که ارزشش را دارد.

فیلم معرفی خواص عرق بهارنارنج

6 فایده ی دیگر عرق بهار نارنج

  • کاهش التهاب/گاز: در عرق بهارنارنج ترکیبات بیولوژیکی فعالی وجود دارد که قادرند التهاب را کم کنند. این عرق میتواند گازمعده و سوء هاضمه پس از غذاخوردن را تسکین دهد.
  • جوان کننده و ترمیم دهنده ی پوست: عرق بهارنارنج قادر است پوست را در سطح مولکولی ترمیم کند که برای جراحات، چین و چروکها و علامتهای کشیدگی مفید است.
  • کاهش علایم یائسگی: تنها استنشاق این عرق، میتواند موجب کاهش فشارخون و استرس در زنانی شود که درحال نزدیک شدن به یائستگی هستند.
  • مدیریت تشنج ها: درسال 2014 مطالعه ای انجام شد که نشان داد عرق بهارنارنج بدلیل دارا بودن ترکیبات فعال بیولوژیکی، میتواند به مدیریت تشنج کمک کند.
  • درمان آکنه: خواص آنتی باکتریال عرق بهارنارنج میتواند به درمان جوشها و آکنه ها کمک کند. برای درمان آکنه کلیک کنید!
  • کاهش باکتری های مضر: بهارنارنج میتواند باکتری های نامطلوبی که ممکن است از طریق غذاها یا چیزهای دیگر به بدن وارد شوند را از بین ببرد.

یک توصیه دوستانه:

هنگام انتخاب برندهای مختلف از کیفیت بالای آن مطمئن شوید. برخی از محصولات استانداردها و مقررات را رعایت نمیکنند. پس هرگاه یک برند میگوید که محصول آنها خالص و طبیعی است دقت کنید. عرقیجات گیاهی و روغنها در بسیاری از مغاره ها یافت میشوند و درجه ی درمانی ندارند، این محصولات ممکن است حاوی ناخالصی یا ترکیبات غیرضروری دیگر باشند. یک برند خوب باید این دستورالعملها را دنبال کند:

  • گیاه مورد نظر باید بدون آفت کش های شیمیایی، علف کش ها و… کشت داده شود.
  • در زمان دقیق برداشت انجام شود تا بهترین خواص را تضمین کند.
  • روغن در دما و فشار مناسب استخراج شود تا مولکول روغن حفظ شود.

حتما بخوانید: 30 تا از خواص و مضرات ثابت شده ی نارنج که پیش از این نمیدانستید+ فیلم

راههای مختلف استفاده از عرقیجات:

  • ایجاد بوی مطلوب در هوا: میتوانید از روغنها و عرقیجات خوش عطر، برای پیچیدن بوی خوش در هوای خانه استفاده نمایید.
  • موضعی: برای استفاده ی موضعی میتوانید از جاهاییکه برای عطر زدن استفاده مینمایید شروع کنید؛ مثلا روی گلو، روی مچ ها و پشت گردن جاهای مناسب و بیخطری هستند.
  • استفاده ی خوراکی: برخی عرقیجات را میتوان با آب رقیق کرد و خورد.
  • استفاده در برخی غذاها و نوشیدنی ها: نانها، سالادها، اسموتی ها و گوشتها گزینه های عالی برای شروع میباشند.

بایدها و نبایدها در مورد تهیه عرق بهار نارنج:

  • باید از گلهایی استفاده شود که علف کش ها، آفت کش ها و حشره کش ها روی آن اسپری نشده باشند.
  • گلها را صبح زود قبل از اینکه آفتاب داغ شود بچینید، 2-3 ساعت پس از طلوع خورشید خوب است.
  • شکوفه ها و گلبرگ ها را در آب سرد بخوبی بشورید و آبکشی نمایید تا حشرات و آلودگی ها از آن خارج شوند.

نکاتی درمورد آب بهارنارنج

پس از درست کردن آب بهارنارنج، آن را به مدت 2 هفته در نور خورشید قرار دهید. سپس بوی آن را استشمام کنید و اگر خیلی ضعیف بود، بمدت 1 هفته ی دیگر هم آن را در آفتاب بگذارید.آب بهارنارنج را به شیشه های کوچکتر تمیز انتقال داده و در یک مکان تاریک و خنک مانند یخچال نگهداری نمایید.

حتما بخوانید: تمام فواید و خواص بهارنارنج و بهترین نحوه ی مصرف آن برای گرفتن نتیجه مناسب+ فیلم

مزایای عرق بهارنارنج بسیار زیاد است، اما همانطور که در بالا اشاره شد، فرآیند درست کردن آن بسیار مشکل است. تحقیقات و مطالعات بسیار زیادی درمورد روشهای منحصربفرد استفاده از مزایای این ماده وجود دارد. قیمت بالای عرق بهارنارنج ارزش بهرمندی از فواید بیشمار آن را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید