ماکارونی کم کربوهیدرات و پنیر را مخلوط کنید


 

دستگاه چاپ

ماکارونی کم کربوهیدرات و پنیر را مخلوط کنید

# wprm-recipe-rating-7 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; } # wprm-recipe-rating-7 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url (# wprm-recipe-rating-7-33); } # wprm-recipe-rating-7 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url (# wprm-recipe-rating-7-50); } # wprm-recipe-rating-7 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url (# wprm-recipe-rating-7-66); } linearGradient #wprm-recipe-rating-7-33 stop {stop-color: #343434; } linearGradient #wprm-recipe-rating-7-50 stop {stop-color: #343434; } linearGradient #wprm-recipe-rating-7-66 stop {stop-color: #343434; }

عناصر

  • ۱ کیسه گل کلم منجمدپخته شده
  • ۳اونسپنیر خامه ای
  • ۴قاشق های بزرگخامه غلیظ
  • ۱ ½فنجانپنیر چدار رنده شده
  • ½فنجانپنیر پارمزان رنده شده

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت / ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • ۲ قاشق غذاخوری خامه را کف یک ظرف پخت بریزید و یک مشت (نصف فنجان) پنیر چدار به آن اضافه کنید.
  • ۲ قاشق غذاخوری خامه، پنیر خامه‌ای و باقی مانده پنیر خامه‌ای را در یک ظرف قابل استفاده در مایکروویو و در مایکروویو قرار دهید، هر ۳۰ ثانیه یا بیشتر هم بزنید تا به راحتی با هم مخلوط شوند.
  • گل کلم آبکش شده را در ظرف پخت بریزید (در حالی که گل کلم هنوز داغ است).
  • مخلوط پنیر را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید تا ترکیب شود.
  • روی آن پنیر پارمزان بپاشید.
  • به مدت ۳۵ دقیقه بپزید تا پنیر روی آن قهوه ای شود
  • قبل از خوردن / سرو چند دقیقه آن را بگذارید.

یادداشت

اختیاری: با مقداری چاشنی ایتالیایی روی آن را اضافه کنید.

وعده های غذایی: ۲ وعده اصلی، ۴ طرف | کل کربوهیدرات ۱۰ خالص

ماکارونی و پنیر کم کربوهیدرات مایک برای اولین بار در Atkins for Seizures ظاهر شد.