نحوه مصرف سرکه سیب برای بیماری های مختلف

سرکه سیب برای کنترل قند خون

سرکه سیب یک ماده طبیعی است که از دیرباز برای کنترل قند خون بخصوص در افرادی که نسبت به انسولین مقاومت دارند مورد استفاده قرار میگرفته است.
زمانی که شما سرکه سیب را قبل از وعده های پر کربوهیدرات مصرف کنید از خالی شدن سریع معده و بالا رفتن ناگهانی قند خون جلوگیری میکند.
بعلاوه مصرف سرکه سیب باعث افزایش واکنش پذیری سلول های بدن نسبت به انسولین شده و در نهایت باعث میشود سلول ها گلوکز بیشتری را از جریان خون بر داشت کرده و به تبع آن قند خون شما کاهش پیدا میکند.
شاید جالب باشد که بدانید تنها مقدار کمی سرکه سیب این اثرات را بر روی بدن شما خواهد گذاشت.
در حدود ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب (حدود ۲۰ میلی لیتر) قبل از وعده غذایی تاثیر بسیار زیادی بر روی قند خون شما دارد.
مقدار گفته شده سرکه سیب را با یک لیوان آب ترکیب کرده و قبل از وعده غذایی اصلی خود مصرف کنید. سرکه سیب در وعده های غذایی که کربوهیدرات آن کم باشد و یا پر فیبر باشد تاثیر چندان زیادی ندارد.

سرکه سیب در سندرم تخمدان پلی کیستیک

سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) یک اختلال هورمونی است که با اختلال در چرخه قاعدگی، بالا بودن هورمون های آندروژن، کیست تخمدان و مقاومت نسبت به انسولین مشخص میشود.

در یک مطالعه سه ماهه بر روی بانوان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک مشخص شد که مصرف یک قاشق غذاخوری سرکه سیب در یک لیوان آب بلافاصله پس از وعده شام به بهبود این بیماری و منظم شدن دوره های قاعدگی کمک بسیار زیادی کرد.

تا تکمیل شدن تحقیقات در زمینه به یافته های قبلی اکتفا میکنیم و روزانه ۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب بلافاصله پس از شام در یک لیوان آب را برای بهبود سندرم تخمدان پلی کیستیک توصیه میکنیم.

سرکه سیب و کاهش وزن

سرکه سیب با کاهش اشتها و کاهش کالری دریافتی در طی روز به کاهش وزن شما کمک میکند. مصرف روزانه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری در طول روز برای کاهش وزن کمک کننده است.
افرادی که روزانه ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب مصرف میکنند حدودا پس از مدت ۳ ماه دوبرابر افرادی که سرکه سیب مصرف نمیکنند کاهش وزن خواهند داشت.
شما میتوانید این مقدار از سرکه سیب را با آب مخلوط کرده و قبل از وعده های اصلی غذایی بنوشید و یا اینکه آن را با روغن زیتون ترکیب کرده و برای استفاده به عنوان سس در سالاد استفاده کنید.
مصرف سرکه سیب در رژیم کاهش وزن کمک زیادی به روند کاهش وزن در شما خواهد کرد.

توضیحات برای عکس ثبت نشده

استفاده از سرکه سیب برای هضم بهتر غذا

بسیاری از افراد از سرکه سیب به همراه وعده های غذایی پر پروتئین خود برای هضم بهتر غذا استفاده میکنند.
این افراد معتقد هستند که سرکه سیب باعث افزایش اسیدیته معده شده و در نهایت به بدن کمک میکند تا پپسین بیشتری تولید کند. پپسین یک آنزیم معده است که باعث هضم پروتئین ها میشود.
هرچند که مطالعه ای اختصاصی بر روی تاثیر سرکه سیب در افزایش اسیدیته معده و کمک به هضم پروتئین ها وجود ندارد اما داروهایی که اسیدیته معده را افزایش میدهند به افزایش قدرت هضم معده کمک میکنند و میتوان نتیجه گرفت سرکه سیب هم میتواند همان اثرات را بگذارد. در هر حال نیاز به تحقیقات بیشتری در این زمینه میباشد.
در هر حال اگر میخواهید سرکه سیب را برای افزایش هضم پروتئین ها مصرف کنید حدود ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری از آن را در نصف لیوان آب حل کرده و بلافاصله پیش از مصرف غذا بنوشید.

سرکه سیب برای سلامت عمومی بدن

برخی از افراد دیگر هم از سرکه سیب برای کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی، کاهش خطر سرطان، مقابله با عفونت ها و یا دلایل دیگری مصرف میکنند.
مطالعات و شواهد علمی در مورد موارد گفته شده بسیار اندک است و میزان توصیه شده ای برای این موارد در انسان ها بیان نشده است. در مطالعاتی که بر روی حیوان ها صورت گرفته مشاهده شده که مصرف سرکه سیب با کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی، سرطان ها و کاهش سرعت رشد باکتری ها همراه است، با این حال در مورد موارد انسانی مطالعات زیادی صورت نگرفته است.
برخی مطالعات انسانی بیان کرده اند افرادی که به طور منظم از سالاد با سس سرکه سیب استفاده میکنند دارای چربی شکم و پهلوی کمتری هستند و احتمال بروز بیماری های قلبی عروقی در آنها کمتر است، البته باید در این موارد فاکتور های دیگر مثل سبک زندگی را هم در نظر گرفت.
برای اینکه میزان دقیقی برای مصرف سرکه سیب در این زمینه ها بیان کرد نیاز به تحقیقات گسترده تری در زمینه انسانی میباشد.

عوارض جانبی مصرف سرکه سیب

مصرف سرکه سیب به طور کلی خطری ندارد و برای بیشتر افراد ایمن است، اما ممکن است در برخی از افراد عوارض جانبی هم ایجاد کند.
از آنجایی که سرکه سیب دارای خاصیت اسیدی است، اگر برای خواص سرکه آن را مصرف میکنید مراقب باشید آن را به همراه مواد غذایی قلیایی که خاصیت اسیدی آن را خنثی میکند مصرف نکنید.
در نظر داشته باشید که مصرف مدوام سرکه سیب ممکن است به مینای دندان آسیب برساند، بهتر است آن را با نی مصرف کنید و یا پس از مصرف آن دهان خود را با آب شستشو دهید که به بافت دندان شما آسیب نرساند.
گرچه مصرف سرکه سیب خواص زیادی دارد اما مصرف بسیار زیاد آن در طولانی مدت (به طور مثال بیشتر راز ۲۰۰ میلی لیتر در روز و برای مدت طولانی) میتواند منجر به پوکی استخوان و کمبود پتاسیم در شما شود.
اگر پس از مصرف سرکه سیب دچار عوارض ناخواسته ای مثل حالت تهوع، استفراغ و … شدید مصرف آن را قطع کنید و با پزشک یا مشاور تغذیه خود مشورت کنید.

توضیحات برای عکس ثبت نشده

دیدگاهتان را بنویسید