پنکیک سیب زمینی شیرین – بچه های فوق العاده سالم


تغذیه صبحانه خود را با این پنکیک سیب زمینی شیرین خوشمزه تقویت کنید!

اگر عاشق سیب زمینی شیرین هستید، سیب زمینی شیرین ما را در آهسته پز بررسی کنید!

پشته پنکیک سیب زمینی شیرین با موز و خامه با دارچین را روی آن بزنید

ما تا زمانی که برای شام سیب زمینی شیرین می خوریم، پنکیک سیب زمینی شیرین می خوریم و سیر نمی شویم! بچه ها آنها را دوست دارند، و حتی نظرات تحسین برانگیزی از پرخاشگرترین غذاخور در محله من دریافت کردند، و این چیزی می گوید!

سیب زمینی شیرینی که ما برای این دستور استفاده می کنیم معمولاً در فروشگاه های مواد غذایی ایالات متحده با نام YAMS خریداری می شود! ما از سیب زمینی پرتقالی برای این کار استفاده می کنیم. هر بار که در مورد سیب زمینی شیرین پست می گذاریم، وقتی منظورمان سیب زمینی است، دچار سردرگمی زیادی می شویم.

تفاوت بین سیب زمینی شیرین و سیب زمینی شیرین چیست؟

سیب زمینی انواع مختلفی دارد. خواربارفروشی ما دو نوع سیب زمینی شیرین می فروشد. با اینکه هر دو سبزیجاتی که در یک خواربار فروشی معمولی تهیه می کنید، سیب زمینی شیرین هستند، یکی را سیب زمینی شیرین می نامند و دیگری را سیب زمینی شیرین می گویند تا برای مصرف کننده (شما!) از یکدیگر متمایز شوند. از نظر گیاه شناسی، سیب زمینی با گوشت نارنجی که در خواربارفروشی ها فروخته می شود (به نام یام)، به هیچ وجه یک دمنوش نیست (جذاب های گیاهی می توانند بحث کامل در مورد آن را اینجا ببینند)، اما کمک می کند تا آنها را برای ما مردم عادی جدا نگه دارند! من می گویم، شما باید تفاوت را بدانید، زیرا مهم است که سفارش دادن مواد غذایی خود را به صورت آنلاین یا برای تحویل گرفتن شروع کرده باشید! با انتخاب یک سیب زمینی شیرین، من سیب زمینی شیرین گوشت سفید را در بیش از یک بار دریافت کردم!

سیب زمینی شیرین و سیب زمینی سرخ شده
سیب زمینی شیرین و سیب زمینی شیرین برش خورده به طوری که داخل آن را ببینید

برای زندگی روزمره، در اینجا نحوه استفاده از سیب زمینی شیرین در مقابل سیب زمینی سیب زمینی شیرین است:

سیب زمینی های شیرین: (با گوشت سفید) از این سیب زمینی کمتر استفاده می کنیم. به نظر شبیه سیب زمینی سرخ شده است و به شیرینی «یام»های گوشت نارنجی نیست.

YAMS: (با گوشت نارنجی) این سیب زمینی است که ما بیشتر استفاده می کنیم. ما عاشق طعم، تطبیق پذیری، و توانایی اضافه کردن آن به بسیاری از دستور العمل های مختلف هستیم! سیب زمینی های کنسرو شده به عنوان یک غذای جانبی روز شکرگزاری در ایالات متحده محبوب شده اند، و در نتیجه، بسیاری از بچه ها قبل از اینکه فرصتی برای امتحان کردن آنها به صورت تازه داشته باشند، تصمیم می گیرند که سیب زمینی را دوست ندارند. قورمه سبزی کنسرو شده به طور کلی در شربت بسته بندی می شود و برای یک غذای جانبی بسیار شیرین است (به نظر من). سپس، اغلب با مارشمالو یا بیشتر شربت پخته می شود. بافت اغلب برای بچه ها سخت است. بسیار لطیف است و به راحتی از هم می پاشد.

آیا یکی از دیگری سالم تر است؟ آره! سیب زمینی با رنگ نارنجی پررنگ خود ویتامین بیشتری دارد. هر چه میوه ها یا سبزیجات رنگارنگ تر باشند، مواد مغذی بیشتری دارند.

بنابراین، چرا ما دوست داریم پوره سیب زمینی شیرین را به پنکیک خود اضافه کنیم؟

  • سیب زمینی شیرین منبع عالی ویتامین A است! در یک سیب زمینی شیرین، بسته به اندازه و محل تهیه آن، ممکن است ۳۵ تا ۹۰ درصد از مقدار توصیه شده روزانه ویتامین A خود را دریافت کنید.
  • پوره سیب زمینی شیرین بسیار مرطوب است و یک پایه عالی برای محصولات پخته است.
  • سیب زمینی شیرین بدون نیاز به افزودن قندهای تصفیه شده، طعم شیرین خوبی به پنکیک می دهد.
نمای بالای پشته ای از پنکیک سیب زمینی شیرین با تکه های موز و خامه فرم گرفته با دارچین پاشیده شده

بهترین بخش در مورد پنکیک سیب زمینی شیرین این است که می توانید با پر کردن میوه تازه، مواد مغذی و فیبر بیشتری به صبحانه خود اضافه کنید! ما موز، توت، آلو، یا هلو را دوست داریم. با میوه و سیب زمینی شیرین، ما اغلب نیازی به شربت نداریم. کمی ماست خامه ای یا خامه فرم گرفته می تواند یک صبحانه کسل کننده پنکیک را به یکی از دسرهای مورد علاقه ما تبدیل کند!

چگونه پنکیک سیب زمینی شیرین درست می کنید؟

  • سیب زمینی شیرین را بپزید (این کار را می توان از شب قبل انجام داد). شما به ۱/۲ فنجان له شده نیاز دارید.
  • پنج ماده اول را در مخلوط کن مخلوط کنید تا یکدست شود.
  • آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط سیب زمینی شیرین را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
  • در صورت نیاز شیر بیشتری برای قوام خمیر پنکیک اضافه کنید.
  • خمیر را روی یک تابه داغ که با اسپری پخت نچسب چرب شده است بریزید. وقتی پنکیک ها شروع به حباب زدن کردند و دو طرف آن قهوه ای طلایی شدند، آن را برگردانید.
  • آن را گرم با موز برش داده شده، ماست و مقداری شربت افرا سرو کنید.

اگر عاشق پنکیک هستید، باید ۲۳ دستور پخت پنکیک را که ما عاشق آن هستیم، ببینید!

  • ۱ متوسط سیب زمینی شیرین
  • ۱ فنجان شیر
  • ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین
  • ۱/۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ۱ بزرگ تخم مرغ
  • ۱ فنجان آرد، گندم کامل
  • ۲ قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • ۱/۴ قاشق چایخوری نمک

خدمت با

  • ۲ متوسط موز
  • ۱ فنجان ماست، وانیل، کم چرب
  • ۴ قاشق سوپخوری شربت افرا، خالص
  • سیب زمینی شیرین را بپزید (این کار را می توان از شب قبل انجام داد). شما به ۱/۲ فنجان له شده نیاز دارید.

  • پنج ماده اول را در مخلوط کن مخلوط کنید تا یکدست شود.

  • آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط سیب زمینی شیرین را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

  • در صورت نیاز شیر بیشتری برای قوام خمیر پنکیک اضافه کنید.

  • خمیر را روی یک تابه داغ که با اسپری پخت نچسب چرب شده است بریزید. وقتی پنکیک ها شروع به حباب زدن کردند و دو طرف آن قهوه ای طلایی شدند، آن را برگردانید.

  • آن را گرم با موز برش داده شده، ماست و مقداری شربت افرا سرو کنید.

کالری: ۳۴۷کیلو کالری | کربوهیدرات ها: ۶۸g | پروتئین: ۱۲g | چربی: ۵g | چربی های اشباع شده: ۳g | کلسترول: ۵۶میلی گرم | سدیم: ۲۵۶میلی گرم | فیبر: ۶g | قند: ۳۲g

در نظرات به ما بگویید، روش مورد علاقه شما برای خوردن سیب زمینی شیرین چیست؟