بیماران مبتلا به نقرس ، مراقب مصرف مارچوبه باشند
مصرف برخی از موادغذایی و گیاهان ممکن است سطح اسید اوریک خون را افزایش داده و موجب بروز حملات نقرس شود. کریستینا اسر کارشناس تغذیه از آلمان میگوید گیاه مارچوبه ممکن است سبب آسیب رساندن به بیماران مبتلا به نقرس شود؛ چرا که حاوی ماده پورین می باشد.
به گزارش پایگاه العین،بر اساس این گزارش، بدن انسان ماده «پورین» را به اوریک اسید تجزیه میکند که همین امر سبب ایجاد مشکلاتی مانند درد مفاصل در بیماران نقرس می شود.
این کارشناس تغذیه آلمانی گفت این بدان معنا نیست که بیماران مبتلا به نقرس باید مارچوبه را کاملا کنار بگذارند؛ چرا که بهتر است میزان مصرف آن از ۲۰۰ گرم بیشتر تجاوز نکند.
گفتنی است، مارچوبه فواید بسیاری برای سلامتی دارد، چرا که به دلیل داشتن مقدار زیادی آب، گیاهی کم کالری است. مارچوبه همچنین غنی از فیبر غذایی است که به احساس سیری طولانی مدت کمک کرده و به همین جهت برای کاهش وزن و لذت بردن از تناسب اندام مفید است.
علاوه بر این مارچوبه گنجینهای از مواد معدنی و ویتامینها است. مارچوبه سرشار از ویتامینهای B، C و E، کلسیم، پتاسیم، منیزیم، آهن و فسفر است.
به منظور بهره مندی از رژیم غذایی آنلاین دکتر رویا خادمیان بر روی لینک زیر کلیک کنید:
دریافت برنامه غذایی