۷ مزیت قدرتمند سلامتی Sapota/chikoo


ساپوتا یک میوه گرمسیری شیرین و خوشمزه است. از خانواده Sapotaceae است. نام علمی آن Manilkara zapota است. زادگاه آن در مکزیک، آمریکای مرکزی و جزیره کارائیب است.

ساپوتا به نام های بسیار دیگری نیز معروف است. مانند چیکو، لموت، ساپودیلا، آلو ساپودیلا، توت بینی و هندی خالدار.

این است به طور گسترده رشد کرده است. و در کارناتاکا، گجرات ماهاراشترا، بنگال غربی، آندرا پرادش و تامیل نادو موجود است.

رسیده چیکو بافتی دانه دار دارد و طعم آن ملایم مشک است. میوه ای نرم و لطیف است. بنابراین استفاده از آن باعث ایجاد اسموتی، مربا و دسرهای لذیذ می شود.

ساپوتا منبع خوبی از کالری است. در هر ۱۰۰ گرم ۸۳ کالری انرژی می دهد. منبع خوبی از فیبر غذایی است، پالپ این میوه به عنوان یک ملین عالی عمل می کند. سرشار از ویتامین های A، C، B3، B5، فولات، مواد معدنی آهن، پتاسیم و مس است.

ساپوتا و گیاهان آن دارای اثرات آنتی اکسیدانی قوی، ضد التهابی، ضد ویروسی، ضد باکتریایی و ضد انگلی هستند. دارای بسیاری از مواد مغذی ضروری است، بنابراین ساپاتا سلامت و تندرستی را ارتقا داده است.

7 مزیت قدرتمند سلامتی ساپوتا/چیکو ساپوتا یک میوه گرمسیری شیرین و خوشمزه است.  از خانواده Sapotaceae است.  نام علمی آن Manilkara zapota است.  زادگاه آن مکزیک، آمریکای مرکزی و جزیره کارائیب است.  ساپوتا به نام های بسیار دیگری نیز معروف است.  مانند چیکو، لموت، ساپودیلا، آلو ساپودیلا، توت بینی و هندی لکه دار.  به طور گسترده رشد می کند.  و در کارناتاکا، گجرات ماهاراشترا، بنگال غربی، آندرا پرادش و تامیل نادو موجود است.  رسیده چیکو دارای بافت دانه ای بوده و طعم آن ملایم مشک است.  میوه ای نرم و لطیف است.  بنابراین استفاده از آن اسموتی، مربا و دسرهای لذیذی را می سازد.  ساپوتا منبع خوبی از کالری است.  در هر 100 گرم 83 کالری انرژی می دهد.  منبع خوبی از فیبر غذایی است، پالپ این میوه به عنوان یک ملین عالی عمل می کند.  سرشار از ویتامین های A، C، B3، B5، فولات، مواد معدنی آهن، پتاسیم و مس است.  ساپوتا و گیاهان آن دارای اثرات آنتی اکسیدانی قوی، ضد التهابی، ضد ویروسی، ضد باکتریایی و ضد انگلی هستند.  دارای بسیاری از مواد مغذی ضروری است، بنابراین ساپوتا سلامت و تندرستی را ارتقا داده است.

۱. ارتقاء سلامت روده

ساپوتا حاوی ترکیب گیاهی طبیعی تانن پلی فنل است. که ترشح اسید در روده را خنثی می کند.

ساپوتا دارای خواص ضد انگلی، ضد ویروسی، ضد التهابی و ضد باکتریایی قوی است. بنابراین به تسکین عضلات کوچک تحریک شده، درمان گاستریت و سایر اختلالات روده کمک می کند.

برای دستگاه گوارش ما مفید است. زیرا سرشار از فیبر بوده و به هضم غذا کمک می کند و بسیار عالی عمل می کند. ملین یبوست را تسکین می دهد و عفونت های روده را کاهش می دهد.

۲-استخوان های قوی تر

بسیاری از مواد معدنی کلسیم، فسفر، مس و آهن در ساپوتا وجود دارند. ساپوتا به تقویت مفاصل و استخوان ها کمک می کند. مصرف منظم چیکو می تواند سلامت مفاصل و استخوان را بهبود بخشد.

کمبود مس در رژیم غذایی می تواند خطر ابتلا به پوکی استخوان را افزایش دهد. وجود مس در ساپوتا برای سلامت استخوان ها، تقویت عضلات و استحکام بافت ها بسیار مهم است.

۳-تقویت کننده سیستم ایمنی

ساپوتا دارای مقادیر زیادی ویتامین C، A و آنتی اکسیدان است. که نقش مهمی در تحریک بازی می کند.

به سیستم ایمنی بدن، مدفوع، رادیکال های آزاد کمک می کند و به سلامت پوست کمک می کند. و کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن را حفظ می کند. همچنین در برابر ویروس ها، باکتری ها و حملات انگل با بدن مبارزه می کند.

۴. افزایش انرژی

ساپوتا سرشار از گلیسرول و قابل تخمیر (فروکتوز و ساکارز) است. به شما یک منبع انرژی فوری می دهد. این یک میوه ایده آل و کمک کننده است که باید در طول تمرین مصرف شود. این منبع سریع انرژی طبیعی را برای بدن فراهم می کند.

علاوه بر این، انتخاب صحیح و عالی میوه نیز می باشد. به کودکان در حال رشد و زنان باردار کمک می کند. برای برآوردن تقاضای فزاینده آنها برای مواد مغذی برای داشتن یک زندگی سالم.

۵. پوست سالم خوب

ساپوتا میوه ای عالی برای افزایش سلامت پوست و زیبایی است. این منبع غنی از ویتامین های A، C، E و K در ساپتا است، پوست را هیدراته نگه می دارد و به بهبود سلول های پوست کمک می کند.

مجموعه ای غنی از پلی فنل ها، فلاونوئیدها و آنتی اکسیدان ها. پوست را بدون چین و چروک می کند، رنگ چهره را بهبود می بخشد، پیری را کاهش می دهد و درخشش می کند. شیره شیری از ساپاتا به دست می آید. همچنین برای پاکسازی زگیل و رشد قارچ روی پوست مفید است.

۶. مبارزه با سرطان

ساپوتا منبع غنی آنتی اکسیدان است که می تواند خطر ابتلا به انواع سرطان را کاهش دهد. دارای ویتامین های A و B است که پوشش مخاطی را سالم نگه می دارد. و خطر و سرطان های دهان را کاهش می دهد. بهره مندی در فیبر رژیمی تسهیل می کند. روده را سالم نگه می دارد و از بدن در برابر سرطان روده بزرگ محافظت می کند.

۷. کنترل و حفظ فشار خون

ساپوتا میوه ای است که اغلب برای کنترل فشار خون توصیه می شود. زیرا سرشار از پتاسیم است. به کاهش سطح سدیم کمک می کند، گردش خون را بهبود می بخشد و فشار خون را تنظیم می کند.

چگونه ساپوتا را انتخاب و ذخیره کنیم؟

ساپوتا ۱۲ ماه در سال در بازارها موجود است. میوه ساپوتا قهوه ای به نظر می رسد و بدون تخلیه لاتکس به راحتی از ساقه جدا می شود. برای اطمینان از بالغ بودن میوه، میوه را بخراشید تا متوجه شوید که آیا پوست زیر پوست سبز است یا خیر.

ساپوتا را با پوست صاف و سالم و بدون بریدگی، کبودی یا چین و چروک بخرید. میوه رسیده تحت فشار ملایم انگشت شست قرار می گیرد. میوه های نارس رسیده باید ۷ تا ۱۰ روز در دمای اتاق نگهداری شوند تا رسیده شوند. در حالی که چیکوهای رسیده و سفت هستند را می توان چند روز در خانه به خوبی در یخچال نگهداری کرد.

چگونه ساپوتا را سرو کنیم؟

ساپوتا را قبل از خوردن در آب سرد جاری بشویید.

میوه تازه ساپوتا را می توان زمانی که نرم شد مصرف کرد.

میوه ساپوتا را به دو قسمت تقسیم کنید و سپس با قاشق گوشت آن را بردارید و دانه ها را دور بریزید.

همانطور که بسیار زیاد است مسلط از نظر طعم و مزه، ساپتا به خودی خود بهترین لذت را دارد.

نتیجه

در این مقاله می‌توانیم درباره sapota/chikoo اطلاعات بیشتری کسب کنیم. ساپوتا می تواند به ۷ نوع روش مختلف برای افزایش سلامت ما کمک کند. و عمدتاً در هند و سایر کشورها به راحتی در دسترس است. و بهترین قسمت این میوه این است که میوه گران قیمتی نیست. بسیار آسان برای خدمت به همه مردم.

بنابراین، دوستان، امیدوارم سعی کنیم در مورد آن بیاموزیم ۷ مزیت قدرتمند سلامتی Sapota/chikoo و به زندگی روزمره شما کمک می کند.