فواید سیب پخته ؛ از درمان یبوست تا کنترل بیماری‌های قلبی – دکتر رویا خادمیان


637349932728692605 md - فواید سیب پخته ؛ از درمان یبوست تا کنترل بیماری‌های قلبی

فواید سیب پخته ؛ از درمان یبوست تا کنترل بیماری‌های قلبی

سیب پخته در طب سنتی یک داروی طبیعی برای درمان برخی از بیماریهای بدن انسان است . مطالعات نشان داده است که سیب آب پز به دفع چربی‌های اضافه از سیستم بدن، هضم غذا و همچنین سیرشدن کمک می‌کند. پکتین موجود در سیب به کاهش جذب چربی از طریق سلول‌ها کمک می‌کند.

خوردن سیب به صورت خام و آب پز بسیار مقوی است، همچنین موجب جلوگیری از تجمع چربی بیش از حد که باعث چاقی می‌شود، می گردد.

فواید سیب پخته شده

کمک به داشتن قلب سالم

توانایی کنترل بیماری‌های مختلف قلبی مشابه حمله قلبی یا سکته قلبی. با تامین هوا و جریان مناسب خون به قلب، قلب را سالم نگه می‌دارد.

جلوگیری از خستگی مفرط

خوردن سیب پخته به جلوگیری از چربی بیش از حد که باعث چاقی و بیماری‌های مرتبط با چاقی می شود، کمک می‌کند.

کنترل سطح قند خون

یکی دیگر از فواید مصرف “سیب آب پز” حفظ قند خون طبیعی است، به این ترتیب می‌توان از ابتلا به دیابت پیشگیری کرد. بنابراین، افراد مبتلا به دیابت باید سیب آب پز بخورند تا قند خون خود را کنترل کنند.

حفظ سطح کلسترول در بدن

سیب آب پز برای حفظ سطح کلسترول در بدن ما خوب و موثر است. با این حال، همچنین به جلوگیری از هرگونه بیماری‌های قلبی مانند سکته و سایر عوارض مرتبط با ضربان قلب کمک می‌کند.

به عنوان ملین، به خوبی عمل می‌کند 

سیب قرمز روشن برای تسریع هضم در بدن استفاده می‌شود و به جذب مواد مغذی کمک می‌کند.

درمان یبوست

یک سیب قرمز متوسط را بجوشانید تا رنگ آن تغییر کند، آن را بخورید و آب آن را نیز بنوشید.

 



Source link