بهترین تنقلات برای افزایش متابولیسم بدن – دکتر رویا خادمیان


خرما و بادام - بهترین تنقلات برای افزایش متابولیسم بدن

بهترین تنقلات برای افزایش متابولیسم بدن

محققان می‌گویند می‌توانید با مصرف برخی تنقلات، سوخت و ساز و متابولیسم بدن را هنگام صبح تقویت کنید. داشتن یک رژیم غذایی مغذی و مفید همواره دغدغه انسان‌ها بوده است. متخصصان تغذیه می‌گویند زمانی که افراد طول شب را به استراحت سپری کرده اند، بدن در زمان بیدار شدن به مواد مغذی و سبک نیازمند است.

به گزارش ایندین اکسپرس،توصیه می‌شود روز خود را با آب ولرم و یا یک تنقلات کم حجم و پرانرژی آغاز کنید تا متابولیسم (سوخت و ساز بدن) شروع شود. دو گزینه جذاب در این زمینه بادام خیس شده و خرماست. مصرف این دو ماده غذایی در ابتدای صبح به دلیل خواص زیادی که دارند باعث افزایش متابولیسم بدن می‌شود.

بادام خیس شده

بادام خیس شده می‌تواند نیاز بدن به ویتامین‌ها و مواد معدنی را در ابتدای صبح تامین کند. در حقیقت خیساندن بادام در طول شب سبب افزایش خاصیت آن می‌شود. توصیه می‌شود پس از بیدار شدن از خواب ۵ تا ۱۰ عدد بادام خیسانده شده میل کنید. این موضوع باعث رسیدن مواد مغذی به بدن، تضمین سلامتی و احساس سیری در طول روز می‌شود.

دلیل آنکه متخصصان تغذیه همواره بر عدم مصرف پوست بادام تاکید دارند، این است که پوست قهوه‌ای بادام دارای تانین است که مانع از جذب مناسب مواد مغذی آن می‌شود. زمانی که بادام را در طول شب خیس می‌کنید، به راحتی در زمان مصرف پوست قهوه‌ای آن جدا شده و روند جذب مواد مغذی آن در معده با سهولت انجام می‌شود.

خرما

خرما یکی از مواد غذایی بسیار مناسب است که انرژی آنی مورد نیاز بدن در ابتدای صبح را تامین می‌کند. همچنین خرما دارای دسته‌ای از فیبر‌های محلول است. این موضوع سبب ورود حجم آب بیشتری به روده‌ها شده و سلامت دستگاه گوارش را به همراه دارد.

مصرف خرما به درمان یبوست و مشکلات سوء هاضمه کمک می‌کند. همچنین به دلیل آنکه خرما دارای سطح قابل توجهی از پتاسیم است می‌تواند به درمان ناراحتی‌های گوارشی و اسهال کمک کند.

توصیه می‌شود از شب قبل بادام‌هایی که می‌خواهید مصرف کنید را در آب خیس کنید. خرما و بادام خیس خورده بهترین مواد مغذی هستند که می‌توانید در ابتدای صبح به عنوان تنقلات مصرف کنید. مصرف این دو ماده با افزایش متابولیسم، انرژی مورد نیاز بدن در ساعات ابتدایی روز را تامین می‌کنند.

 



Source link