16 غذای مناسب در کتوژنیک برگرفته از برترین منابع خارجی


امروزه رژیم غذایی کتوژنیک به یک رژیم محبوب تبدیل شده است.

مطالعات نشان داده است که این رژیم غذایی با مقدار بسیار کم کربوهیدرات، و چربی بالا برای کاهش وزن، دیابت و صرع موثر است.

همچنین شواهدی وجود دارد که نشان می دهد ممکن است برای برخی سرطان ها، بیماری آلزایمر و سایر بیماری ها نیز مفید باشد.

هنوز برای تعیین ایمنی و اثربخشی طولانی مدت آن، تحقیقات با کیفیت بالاتر در مورد رژیم غذایی مورد نیاز است.

یک رژیم کتوژنیک معمولاً کربوهیدرات را به 20 تا 50 گرم در روز محدود می کند. گرچه به نظر می رسد که چالش برانگیز باشد، اما بسیاری از غذاهای مغذی به راحتی می توانند در این روش غذا خوردن جای بگیرند.

در اینجا 16 غذای مناسب در کتوژنیک آورده شده است.

16 غذای مناسب در کتوژنیک

1. غذاهای دریایی

ماهی و صدف از غذاهای بسیار کتو پسند هستند. ماهی قزل آلا و سایر ماهی های سرشار از ویتامین های گروه B، پتاسیم و سلنیوم هستند که در واقع بدون کربوهیدرات هستند.

با این حال، کربوهیدرات ها در انواع مختلف صدف ها متفاوت هستند. به عنوان مثال، در حالی که میگوها و اکثر خرچنگ ها فاقد کربوهیدرات هستند، اما انواع دیگر صدف های دریایی حاوی کربوهیدرات هستند.

اگرچه این صدف ها هنوز هم می توانند در رژیم کتوژنیک قرار بگیرند، اما مهم است که وقتی می خواهید مقدار محدودی کربوهیدرات مصرف کنید، این کربوهیدرات ها را حساب کنید.

در اینجا میزان کربوهیدرات برخی از انواع محبوب صدف برای وعده های 3.5 اونسی (100 گرمی) آورده شده است:

  • صدف: 4 گرم
  • صدف: 4 گرم
  • هشت پا: 4 گرم
  • صدف: 3 گرم
  • ماهی مرکب: 3 گرم

ماهی سالمون، ساردین، ​​ماهی خال مخالی و سایر ماهی های چرب دارای مقدار زیادی چربی امگا 3 هستند که مشخص شده باعث کاهش سطح انسولین و افزایش حساسیت به انسولین در افراد دارای اضافه وزن و چاقی می شود و از اصلی ترین لیست غذای مناسب در کتوژنیک محسوب می شوند.

علاوه بر این، مصرف مکرر ماهی با کاهش خطر بیماری و بهبود سلامت شناختی مرتبط است.

انجمن قلب آمریکا توصیه می کند هر هفته 1 تا 2 وعده غذایی دریایی مصرف کنید.

خلاصه

بسیاری از انواع غذاهای دریایی فاقد کربوهیدرات یا دارای کربوهیدرات بسیار کمی هستند. ماهی و صدف نیز منابع خوبی از ویتامین ها، مواد معدنی و امگا 3 هستند.

2. سبزیجات کم کربوهیدرات

سبزیجات غیر نشاسته ای کم کالری و کربوهیدرات هستند، اما دارای مقدار زیادی مواد مغذی از جمله ویتامین C و چندین ماده معدنی هستند.

سبزیجات و گیاهان دیگر حاوی فیبر هستند که بدن شما آنها را مانند سایر کربوهیدرات ها هضم و جذب نمی کند.

بنابراین، به تعداد کربوهیدرات قابل هضم (یا خالص) آنها نگاه کنید، که کل کربوهیدرات های منهای فیبر است. اصطلاح “کربوهیدرات های خالص” به سادگی به کربوهیدرات هایی گفته می شود که توسط بدن جذب می شوند.

توجه داشته باشید که کربوهیدرات های خالص و تأثیرات آنها بر بدن تا حدودی بحث برانگیز است و تحقیقات بیشتری در این زمینه لازم است.

بسیاری از سبزیجات حاوی کربوهیدرات خالص بسیار کمی هستند. با این حال، مصرف یک وعده سبزیجات نشاسته دار مانند سیب زمینی، سیب زمینی شیرین یا چغندر می تواند کل میزان مورد نیاز کربوهیدرات را برای روز افزایش دهد.

مقدار کربوهیدرات خالص برای سبزیجات غیر نشاسته ای از کمتر از 1 گرم برای 1 فنجان اسفناج خام تا 7 گرم برای 1 فنجان جوانه بروکسل پخته شده حساب می شود.

سبزیجات همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی هستند که به محافظت در برابر رادیکال های آزاد و مولکول های ناپایدار که باعث آسیب سلولی می شوند کمک می کنند.

علاوه بر این، سبزیجات چلیپایی مانند کلم پیچ، کلم بروکلی و گل کلم با کاهش سرطان و خطر بیماری های قلبی مرتبط هستند.

سبزیجات کم کربوهیدرات جایگزین خوبی برای غذاهای با کربوهیدرات بالاتر است.

برای مثال:

از گل کلم می توان به عنوان جایگزین برنج یا پوره سیب زمینی استفاده کرد.
“zoodles” را می توان از کدو سبز تهیه کرد.
کدو اسپاگتی جایگزین طبیعی ماکارونی است.
در اینجا چند نمونه از سبزیجات مناسب در کتوژنیک آورده شده است که باید در برنامه غذایی خود بگنجانید.

لیست سبزیجات کتو:

  • مارچوبه
  • آووکادو
  • کلم بروکلی
  • کلم
  • گل كلم
  • خیار
  • لوبیا سبز
  • بادمجان
  • کلم پیچ
  • کاهو
  • زیتون
  • فلفل (مخصوصاً سبز)
  • اسفناج
  • گوجه فرنگیها
  • کدو سبز

خلاصه
کربوهیدرات خالص موجود در سبزیجات غیر نشاسته ای از 1 تا 8 گرم در هر فنجان است. سبزیجات مقوی، همه کاره هستند و ممکن است به کاهش خطر بیماری کمک کنند.

3. پنیر

صدها نوع پنیر وجود دارد. خوشبختانه اکثر آنها از نظر میزان کربوهیدرات بسیار کم و چربی زیادی دارند که این امر باعث می شود آنها برای رژیم کتوژنیک مناسب باشند.

یک اونس (28 گرم) پنیر چدار 1 گرم کربوهیدرات، 6.5 گرم پروتئین و مقدار کافی کلسیم فراهم می کند.

پنیر سرشار از چربی اشباع است، اما اثبات نشده است که خطر بیماری های قلبی را افزایش می دهد. در حقیقت، برخی مطالعات نشان می دهد که پنیر می تواند به محافظت در برابر بیماری های قلبی کمک کند.

پنیر همچنین حاوی اسید لینولئیک مزدوج است، که چربی است که با کاهش چربی و بهبود ترکیب بدن ارتباط دارد.

علاوه بر این، خوردن مرتب پنیر ممکن است به کاهش از دست دادن توده عضلانی و قدرت ناشی از افزایش سن کمک کند.

یک مطالعه 12 هفته ای در بزرگسالان مسن نشان داد که کسانی که روزانه 7 اونس (210 گرم) پنیر ریکوتا مصرف می کنند، در مقایسه با دیگران، کاهش توده عضلانی و قدرت عضلانی کمتری را تجربه می کنند.

در اینجا پنیرهایی آورده شده که کربوهیدرات کمتری برای رژیم کتو دارند.

لیست پنیر کتو:

  • پنیر آبی
  • بری
  • پنیر نرم فرانسوی
  • چدار
  • شور
  • جک کولبی
  • پنیر
  • پنیر خامه ای
  • فتا
  • پنیر بز
  • هالومی
  • هاوارتي
  • لیمبرگر
  • مانچو
  • ماسکارپونه
  • موزارلا
  • ذره بین
  • پنیر پارمزان
  • جک فلفل
  • مشروط
  • رومانو
  • پنیر رشته ای
  • سوئیس

خلاصه
پنیر غنی از پروتئین، کلسیم و اسیدهای چرب مفید است، اما حاوی مقدار کمی کربوهیدرات است.

4. آووکادو

آووکادو

آووکادو فوق العاده سالم است. 3.5 اونس (100 گرم) یا تقریباً نیمی از آووکادوی متوسط ​، حاوی 9 گرم کربوهیدرات است.

با این حال، 7 مورد از آنها فیبر هستند، بنابراین تعداد کربوهیدرات خالص آن فقط 2 گرم است.

آووکادو سرشار از چندین ویتامین و مواد معدنی است، از جمله پتاسیم، ماده معدنی مهمی که بسیاری از افراد ممکن است به اندازه کافی از آن استفاده نکنند. علاوه بر این، مصرف بیشتر پتاسیم ممکن است به شما کمک کند انتقال به رژیم کتوژنیک آسان تر باشد.

علاوه بر این، آووکادو ممکن است به بهبود سطح کلسترول و تری گلیسیرید کمک کند.

یک مطالعه نشان داد که شرکت کنندگانی که روزانه یک عدد آووکادو می خورند اثرات مفیدی برای عوامل خطر متابولیک قلبی از جمله سطوح پایین تر کلسترول LDL (کلسترول بد) دارند.

خلاصه
آووکادو در هر وعده حاوی 2 گرم کربوهیدرات خالص است و سرشار از فیبر و چندین ماده مغذی از جمله پتاسیم است. علاوه بر این، ممکن است به بهبود مارکرهای سلامت قلب نیز کمک کند.

5. گوشت و مرغ

گوشت و مرغ از غذاهای اصلی رژیم کتوژنیک محسوب می شوند.

گوشت و مرغ تازه فاقد کربوهیدرات اند و سرشار از ویتامین های گروه B و چندین ماده معدنی مهم هستند.

آنها همچنین منبع بزرگی از پروتئین با کیفیت بالا می باشند، که نشان داده شده است به حفظ توده عضلانی در طی یک رژیم غذایی با کربوهیدرات بسیار کم کمک می کنند.

یک مطالعه در زنان مسن نشان داد که مصرف رژیم غذایی حاوی گوشت چرب منجر به سطح کلسترول HDL (کلسترول خوب) می شود که 5٪ بیشتر از رژیم کم چربی و کربوهیدرات می باشد.

در صورت امکان بهتر است گوشت هایی که دام علف خورده را انتخاب کنید. به این دلیل که حیواناتی که چمن می خورند گوشت با مقادیر بیشتری چربی امگا 3، اسید لینولئیک مزدوج و آنتی اکسیدان نسبت به گوشت حیوانات تغذیه شده با غلات تولید می کنند.

خلاصه
گوشت و مرغ حاوی کربوهیدرات نیستند و سرشار از پروتئین با کیفیت بالا و چندین ماده مغذی هستند. گوشت تغذیه شده با علف سالم ترین انتخاب است.

6. تخم مرغ

تخم مرغ یکی از غذاهای سالم و پرکاربرد روی کره زمین است.

یک تخم مرغ بزرگ حاوی کمتر از 1 گرم کربوهیدرات و حدود 6 گرم پروتئین است که تخم مرغ را به یک ماده غذایی ایده آل برای سبک زندگی کتوژنیک تبدیل می کند.

علاوه بر این، نشان داده شده است که تخم مرغ ها باعث افزایش هورمون هایی می شوند که احساس سیری را افزایش می دهند.

خوردن کل تخم مرغ مهم است، زیرا بیشتر مواد مغذی تخم مرغ در زرده وجود دارد. این شامل آنتی اکسیدان های لوتئین و زاگزانتین است که به محافظت از سلامت چشم کمک می کنند.

اگرچه زرده تخم مرغ سرشار از کلسترول است، اما مصرف آنها سطح کلسترول خون را در بیشتر افراد بالا نمی برد. در حقیقت، به نظر می رسد تخم مرغ ها اندازه ذرات LDL را به گونه ای تغییر می دهند که خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهند.

خلاصه
تخم مرغ ها هر کدام کمتر از 1 گرم کربوهیدرات دارند و می توانند ساعت ها شما را سیر نگه دارند. آنها همچنین دارای چندین ماده مغذی هستند و ممکن است به محافظت از سلامت چشم و قلب کمک کنند.

7. روغن نارگیل

روغن نارگیل

روغن نارگیل دارای خواص بی نظیری است که آن را به یک غذای مناسب در کتوژنیک تبدیل کرده است.

برای شروع، حاوی تری گلیسیریدهایی با زنجیره متوسط (MCT) است. برخلاف چربی های زنجیره بلند، MCT مستقیماً توسط کبد جذب شده و به کتون تبدیل می شود، یا به عنوان یک منبع سریع انرژی مورد استفاده قرار می گیرد.

در حقیقت، از روغن نارگیل برای افزایش سطح کتون در افراد مبتلا به بیماری آلزایمر و سایر اختلالات مغز و سیستم عصبی استفاده شده است.

اسید چرب اصلی موجود در روغن نارگیل اسید لوریک است که یک چربی با زنجیره طولانی تر است. گفته شده است كه مخلوط MCTs از روغن نارگیل و اسید لوریك ممكن است سطح كتوز پایدار را افزایش دهد.

علاوه بر این، روغن نارگیل ممکن است به بزرگسالان مبتلا به چاقی کمک کند وزن و چربی شکم خود را کاهش دهند.

در یک مطالعه، مردانی که روزانه 2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) روغن نارگیل می خوردند، به طور متوسط ​​یک اینچ (2.5 سانتی متر) از دور کمر خود بدون هیچ گونه تغییر در رژیم غذایی از دست دادند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه افزودن روغن نارگیل به رژیم غذایی، این مقاله را بخوانید.

خلاصه
روغن نارگیل سرشار از MCT است که می تواند تولید کتون را افزایش دهد. علاوه بر این، ممکن است میزان متابولیسم را افزایش داده و باعث کاهش وزن و چربی شکم شود.

8. ماست یونانی و پنیر دلمه

ماست و پنیر دلمه یونانی غذاهای سالم و پر پروتئین هستند.

در حالی که حاوی مقداری کربوهیدرات هستند، اما می توانند در حد متوسط ​​در سبک زندگی کتوژنیک قرار گیرند.

یک نصف فنجان (105 گرم) ماست ساده یونانی 4 گرم کربوهیدرات و 9 گرم پروتئین را تأمین می کند. این مقدار پنیر 5 گرم کربوهیدرات و 11 گرم پروتئین فراهم می کند.

نشان داده شده است که هم ماست و هم پنیر دلمه به کاهش اشتها کمک می کند و احساس سیری را تقویت می کند.

هرکدام به تنهایی می توانند یک میان وعده خوشمزه باشند. با این حال، می توان هر دو را با یک مغز خرد شده، دارچین یا ادویه های دیگر برای درمان سریع و آسان کتو ترکیب کرد.

خلاصه
ماست یونانی و پنیر دلمه ای حاوی 5 گرم کربوهیدرات در هر وعده است. مطالعات نشان داده است که آنها به کاهش اشتها کمک می کنند و سیری را تقویت می کنند.

9. روغن زیتون

روغن زیتون فواید چشمگیری برای قلب شما فراهم می کند.

سرشار از اسید اولئیک است، چربی غیر اشباع  است که در بسیاری از مطالعات مشخص شده که عوامل خطر بیماریهای قلبی را کاهش می دهد.

علاوه بر این، روغن زیتون بسیار بکر دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که به فنل معروف است. این ترکیبات با کاهش التهاب و بهبود عملکرد شریان از سلامت قلب بیشتر محافظت می کنند.

روغن زیتون به عنوان یک منبع چربی خالص حاوی کربوهیدرات نیست. در حقیقت یک ماده ایده آل برای سالاد و سس مایونز سالم است.

از آنجا که در دمای بالا به اندازه چربی های اشباع شده پایدار نیست  بهتر است از روغن زیتون برای پخت و پز با حرارت کم استفاده کنید یا بعد از پخته شدن به غذاها اضافه کنید.

خلاصه
روغن زیتون فوق بکر سرشار از چربی های اشباع نشده و آنتی اکسیدان های سالم برای قلب است. برای سس سالاد، سس مایونز و افزودن به غذاهای پخته شده ایده آل است.

10. آجیل و دانه ها

آجیل و دانه ها غذاهای سالم، پرچرب و کم کربوهیدرات هستند.

مصرف مکرر آجیل با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سرطان های خاص، افسردگی و سایر بیماری های مزمن مرتبط است.

علاوه بر این، مغزها و دانه ها سرشار از فیبر هستند، که می تواند به شما کمک کند احساس سیری کرده و در کل کالری کمتری جذب کنید.

اگرچه تمام مغزها و دانه ها کربوهیدرات خالص کمی دارند، اما مقدار آن در انواع مختلف کاملاً متفاوت است.

در اینجا شمارش کربوهیدرات برای 1 اونس (28 گرم) برخی از آجیل ها و دانه های محبوب:

  • بادام: 2 گرم کربوهیدرات خالص (6 گرم کل کربوهیدرات)
  • آجیل برزیلی: 1 گرم کربوهیدرات خالص (3 گرم کل کربوهیدرات)
  • بادام هندی: 8 گرم کربوهیدرات خالص (9 گرم کل کربوهیدرات)
  • آجیل ماکادمیا: 2 گرم کربوهیدرات خالص (4 گرم کل کربوهیدرات)
  • اسپند: 2 گرم کربوهیدرات خالص (4 گرم کل کربوهیدرات)
  • پسته: 5 گرم کربوهیدرات خالص (8 گرم کل کربوهیدرات)
  • گردو: 2 گرم کربوهیدرات خالص (4 گرم کل کربوهیدرات)
  • دانه های چیا: 1 گرم کربوهیدرات خالص (12 گرم کل کربوهیدرات)
  • دانه های کتان : 0 گرم کربوهیدرات خالص (8 گرم کل کربوهیدرات)
  • دانه کدو تنبل: 3 گرم کربوهیدرات خالص (5 گرم کل کربوهیدرات)
  • دانه کنجد: 3 گرم کربوهیدرات خالص (7 گرم کل کربوهیدرات)

خلاصه
آجیل و دانه ها برای قلب مفید هستند، فیبر زیادی دارند و ممکن است منجر به پیری سالم تری شوند. آنها 0 تا 8 گرم کربوهیدرات خالص در هر اونس فراهم می کنند.

11. توت

توت ها

اکثر میوه ها بیش از حد کربوهیدرات دارند و نمیتوانند در رژیم کتوژنیک قرار بگیرند، اما توت ها از این قاعده مستثنی هستند.

توت کم کربوهیدرات و دارای فیبر زیادی است. در حقیقت، تمشک و توت سیاه به اندازه کربوهیدرات های قابل هضم حاوی فیبر هستند.

این میوه های ریز مملو از آنتی اکسیدان هایی هستند که به دلیل کاهش التهاب و محافظت در برابر بیماری ها اعتبار دارند.

در اینجا میزان کربوهیدرات برای 3.5 اونس (100 گرم) برخی از انواع توت ها ذکر شده است:

  • توت سیاه: 11 گرم کربوهیدرات خالص (16 گرم کل کربوهیدرات)
  • زغال اخته: 9 گرم کربوهیدرات خالص (12 گرم کل کربوهیدرات)
  • تمشک: 6 گرم کربوهیدرات خالص (12 گرم کل کربوهیدرات)
  • توت فرنگی: 7 گرم کربوهیدرات خالص (9 گرم کل کربوهیدرات)

خلاصه
توت سرشار از مواد مغذی است که ممکن است خطر بیماری را کاهش دهد. آنها 5 تا 12 گرم کربوهیدرات خالص در هر وعده 3.5 اونسی تأمین می کنند.

12. کره و خامه

کره و خامه چربی های خوبی برای رژیم کتوژنیک هستند. هر کدام حاوی مقدار کمی از کربوهیدرات در هر وعده است.

برای سال های زیادی اعتقاد بر این بود که کره و خامه به دلیل محتوای بالای چربی اشباع شده باعث ایجاد بیماری قلبی می شوند. با این حال، چندین مطالعه بزرگ نشان داده است که، برای اکثر افراد، چربی اشباع با بیماری قلبی ارتباط ندارد.

در حقیقت، برخی مطالعات نشان می دهد که مصرف متوسط ​​لبنیات پرچرب احتمالاً خطر حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش می دهد.

مانند سایر محصولات لبنی چرب، کره و خامه سرشار از اسید لینولئیک مزدوج می باشند، اسید چربی که ممکن است باعث کاهش چربی شود.

خلاصه
کره و خامه تقریباً بدون کربوهیدرات هستند و به نظر می رسد که در صورت مصرف متوسط​​، اثرات خنثی یا مفیدی بر سلامت قلب دارند.

13. رشته فرنگی شیراتاکی

رشته فرنگی شیراتاکی

رشته فرنگی شیراتاکی یک افزودنی خارق العاده برای رژیم کتوژنیک است. می توانید آنها را در بین محصولات موجود در فروشگاه های مواد غذایی یا بصورت آنلاین تهیه کنید.

رشته فرنگی شیراتاکی حاوی کمتر از 1 گرم کربوهیدرات خالص و 15 کالری در هر وعده می باشد، زیرا مقدار زیادی از آن آب است.

در واقع، این رشته ها از یک فیبر چسبناک به نام گلوکومنان ساخته شده اند که می تواند تا 50 برابر وزن خود آب جذب کند.

فیبر چسبناک یک ژل ایجاد می کند که حرکت غذا را از طریق دستگاه گوارش شما کند می کند. این عمل می تواند به کاهش گرسنگی و افزایش قند خون کمک کند، و بدن را برای کاهش وزن و مدیریت دیابت کمک کند.

رشته های شیراتاکی به اشکال مختلفی از جمله برنج، فتوسین و لینگوین تهیه می شوند. در انواع دستورها می توان آنها را جایگزین رشته های معمولی کرد.

خلاصه
رشته فرنگی شیراتاکی حاوی کمتر از 1 گرم کربوهیدرات در هر وعده است. فیبر چسبناک آنها به سرعت حرکت غذا از طریق دستگاه گوارش کمک می کند، که باعث افزایش سیری و پایداری سطح قند خون می شود.

14. زیتون

میوه ی زیتون نیز به اندازه ی روغن زیتون فواید دارد.

اولئوروپئین، آنتی اکسیدان اصلی موجود در زیتون، دارای خواص ضد التهابی است و ممکن است از سلول های شما در برابر آسیب محافظت کند.

علاوه بر این، مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که مصرف زیتون ممکن است به جلوگیری از تحلیل رفتن استخوان و کاهش فشار خون کمک کند، اگرچه هنوز هیچ آزمایش انسانی در دسترس نیست.

میزان کربوهیدرات زیتون با توجه به اندازه آنها متفاوت است. با این حال، نیمی از کربوهیدرات آنها از فیبر حاصل می شود، بنابراین میزان کربوهیدرات قابل هضم آنها بسیار کم است.

ده زیتون (34 گرم) حاوی 2 گرم کربوهیدرات و 1 گرم فیبر است. این میزان خالص کربوهیدرات بستگی به اندازه یک زیتون حدوداً 1 گرمی دارد.

خلاصه
زیتون غنی از آنتی اکسیدان است که می تواند به محافظت از سلامت قلب و استخوان کمک کند. زیتون ها حاوی 1 گرم کربوهیدرات خالص در هر اونس هستند.

15. قهوه و چای شیرین نشده

قهوه و چای نوشیدنی های سالم و بدون کربوهیدرات هستند.

این نوشیدنی ها حاوی کافئین هستند، که متابولیسم بدن را افزایش می دهند و ممکن است به بهبود عملکرد بدنی، هوشیاری و خلق و خو کمک کنند.

بعلاوه، مشخص شده است که در افرادی که قهوه و چای می نوشند، احتمال ابتلا به دیابت به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. در حقیقت، کسانی که بیشترین میزان مصرف قهوه را دارند کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار دارند.

افزودن خامه سنگین به قهوه یا چای خوب است اما بهتر است از قهوه سبک و لاته دوری کنید. این نوع از قهوه ها معمولاً با شیر بدون چربی درست می شوند و حاوی طعم دهنده هایی با کربوهیدرات بالا هستند.

خلاصه
قهوه و چای شیرین نشده حاوی کربوهیدرات هستند و می توانند به افزایش میزان سوخت و ساز بدن و همچنین عملکرد جسمی و روحی کمک کنند. همچنین می توانند خطر ابتلا به دیابت را نیز کاهش دهند.

16. شکلات تلخ و پودر کاکائو

شکلات تلخ و پودر کاکائو

شکلات تلخ و کاکائو منابع خوشمزه آنتی اکسیدان هستند.

در حقیقت، کاکائو حداقل به اندازه سایر میوه ها از جمله زغال اخته و توت فعالیت آنتی اکسیدانی دارد.

شکلات تلخ حاوی فلاوانول است که با کاهش فشار خون و سلامت عروق ممکن است به کاهش خطر بیماری های قلبی کمک کند.

تا حدودی شگفت آور است که شکلات می تواند بخشی از یک رژیم کتوژنیک باشد. با این حال، مهم است که شکلات تلخ 70٪ را انتخاب کنید و ترجیحاً میزان کاکائو در آن بیشتر باشد و بعد در حد متوسط ​​غذا بخورید.

یک اونس (28 گرم) شکلات شیرین نشده (100٪ کاکائو) دارای 3 گرم کربوهیدرات خالص است.

خلاصه
شکلات تلخ و پودر کاکائو دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند و ممکن است به کاهش خطر بیماری های قلبی کمک کنند.

کلام آخر
برای دستیابی به کاهش وزن، مدیریت قند خون و سایر اهداف مرتبط با سلامتی می توان از رژیم کتوژنیک استفاده کرد.

خوشبختانه، رژیم کتوژنیک شامل طیف گسترده ای از غذاهای مقوی، خوشمزه و همه کاره است که به شما این امکان را می دهد که به میزان مشخص شده کربوهیدرات روزانه خود را میل کنید.

برای بهره مندی از تمام فواید رژیم کتوژنیک، به طور منظم از غذاهای کتوپسند استفاده کنید.

امیدوارم بتوانید از مواد غذایی که در این مططلب معرفی شدند در زمان رژیم کتوژنیک خودتون استفاده کنید و از این رژیم کامل و کارآمد به خوبی بهره ببرید، در صورتیکه تمایل به خرید و استفاده از محصولات کتوژنیک دارید میتوانید کلیه محصولات را از سایت خریداری کنید.



Source link