اسپاگتی کم‌ کربوهیدرات

دسته بندی : دستور غذا

زمان انتشار : 1399/09/26

زمان به روز رسانی : 1399/09/27

 

با این دستور غذایی که بر اساس رژیم پالئو است، با استفاده از کدو حلوایی، فیله مرغ  و سس کره‌ پاستا درست کنید.

 

مواد لازم:

 

  • کدو حلوایی: پوست آن‌را بکنید، به دو قسمت تقسیم کنید و دانه‌های داخل آن‌را خارج کنید.
  • یک دسته گیاه مریم‌گلی: برگ‌های آن‌را جدا کنید.
  • چند حبه سیر: آن‌ها را به خوبی ریز کنید.
  • فیله مرغ به صورت مکعب برش بزنید و خرد کنید.
  • 55گرم بادام درختی: آن را به آرامی خرد کنید.
  • 60گرم کره‌ی گیاهی: آن‌ را تکه تکه کنید.

 

 

روش کار

 

– تابه‌ی روی گاز را از قبل تا 250 درجه‌ی سانتی‌گراد گرم کنید. با استفاده از یک دستگاه خرد‌کن یا پوست‌کَن سبزیجات، کدو را به ابعاد دراز و باریک برش بزنید، مثل رشته‌های پاستا.

 

– تابه را روی گاز قرار دهید و برگ‌های مریم‌گلی، سیر، بادام، فیله مرغ که به صورت مکعب های کوچک برش داده اید و کره را در آن بریزید. مواد را خوب هم بزنید تا کره کاملا پخش شود.

 

– روند هم‌زدن و پختن را تا 15-12 دقیقه‌ی دیگر ادامه دهید تا زمانی که کره کاملا ذوب شده و رنگ قهوه‌ای به خود بگیرد وفیله مرغ کاملا ترد و کریسپی شود.

 

– اکنون رشته‌های کدو حلوایی را به مواد درون تابه اضافه کنید و در انتها پاستا را با مقداری بادام خرد شده‌ی اضافه سرو کنید.

 

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید