سوپ مرغ کتوژنیک

دسته بندی : دستور غذا

زمان انتشار : 1399/08/19

زمان به روز رسانی : 1399/08/20

یک کاسه سوپ مرغ کتوژنیک، میتواند بسیار انرژی بخش باشد و نیاز بدن شما به پروتئین و چربی را تامین کند. در این سوپ، به جای رشته، از کلم‌پیچ استفاده شده است و قارچ، عطر و طعم بسیار خوبی به آن میبخشد.

 

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 40 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر:

  • 60 گرم کره
  • یک ساقه ی کرفس خرد شده
  • 80 گرم قارچ خرد شده
  • یک حبه سیر ریز شده
  • یک قاشق غذاخوری پودر پیاز یا خود پیاز
  • یک قاشق غذاخوری جعفری خشک
  • 4 فنجان عصاره ی مرغ
  • نصف یک هویج خرد شده
  • مرغ کبابی تکه تکه شده
  • 200گرم کلم‌پیچ که به صورت باریک خرد شده باشد.

 

دستور پخت:

  1. یک دیگ بزرگ را روی شعله‌ی ملایم قرار دهید و کره را در آن بریزید تا آب شود.
  2. کرفس، پیاز یا پودر پیاز، قارچ و سیر را اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه بپزید.
  3. عصاره‌ی مرغ، هویج و جعفری را اضافه کنید و برای مزه‌دار کردن، کمی نمک و فلفل بریزید و بگذارید به مدت 20 دقیقه بجوشد.
  4. در پایان، تکه‌های مرغ و کلم را اضافه کنید و اجازه دهید 15 دقیقه‌ی دیگر بجوشد.
  5. غذای شما آماده است. آن‌را به صورت گرم سرو کنید.

 

توصیه ها و ترفند ها:

یک عامل مهم که باعث میشود سوپ شما طعم خوبی داشته باشد، عصاره‌ی مرغ است. شما میتوانید با استفاده از مرغ کباب شده و استخوان و حتی مرغ  و آب گوشت باقی مانده در یخچال یک عصاره ی خوش طعم درست کنید. دقت کنید که مرغ خام انتخاب خوبی برای درست کردن عصاره نیست.

 

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید