غذای رژیمی : طرز تهیه نرگسی اسفناج

Recipe Nargesi Spinach 5 - غذای رژیمی : طرز تهیه نرگسی اسفناج

غذای رژیمی : طرز تهیه نرگسی اسفناج

نرگسی اسفناج یک غذای خوشمزه و کم کالری می باشد و یک غذای مغذی به حساب می آید. وجود اسفناج و تخم مرغ  در این غذا سبب شده که خیلی‌ها طرفدارش باشند. نرگسی انواع مختلفی دارد مثلا نرگسی کدو، بادمجان، اسفناج و …

امروز ما طرز تهیه‌ی این غذای خوشمزه  با اسفناج را برای شما آماده کردیم.

مواد لازم برای تهیه نرگسی اسفناج (برای ۲ نفر)

  • اسفناج خام: ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه نرگسی اسفناج

  • اول از همه پیاز را نگینی خرد کنید و با روغن و زردچوبه تفت تفت دهید.
  • اسفناج‌ها را داخل یه قابلمه بریزید، تا نصف قابلمه را پر کنید و روی حرارت ملایم بگذارید.
  • سپس سیر را خرد و به پیاز اضافه کنید.
  • تفت دهید تا سیر و پیاز هر دو طلایی شوند.
  • اسفناج رو به پیازها اضافه کنید و باز هم تفت دهید.
  • نمک و فلفل را هم در این مرحله به مواد اضافه کنید.
  • حالا نوبت تخم مرغ هاست.
  • دونه دونه روی مواد بشکنید و بگذارید پخته شود.

اطلاعات تغذیه‌ای نرگسی اسفناج

اطلاعات تغذیه‌ای زیر مربوط به دو نفر می باشد، بنابراین هر فرد نصف این میزان را دریافت می کند.

  • کالری: 233
  • کربوهیدرات: 13.6گرم
  • چربی: 5.30 گرم
  • پروتئین: 8.3 گرم

برای بهرمندی از رژیم غذایی آنلاین دکتر رویا خادمیان بر روی لینک زیر کلیک کنید:

برنامه غذایی آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید