دانه کینوا از کجا بخریم و دانه کینوا چیست؟


دانه کینوا شبه غله ‌ای سرشار از پروتئین و مواد مغذی است که می‌ تواند جایگزین بسیار خوبی برای افراد گیاهخوار یا کسانی که به هر دلیلی از گوشت قرمز استفاده نمی‌ کنند، باشد.

دوستان عزیز و همراهان همیشگی سایت خرید محصولات ارگانیک در خدمت شما هستیم با یک مقاله دیگر و معرفی کامل و کاربردی دانه کینوا

سوالاتی که پس از خواندن این متن میتوانید پاسخی برایش پیدا کنید شامل موارد زیر است:

1.دانه کینوا چیست؟

2.دانه کینوا چه تاثیری بر سلامتی دارد؟

3.دانه کینوا شامل چه مواد مغذی می باشد؟

4.آیا خوردن کینوا در رژیم غذایی تاثیرگذار است یا خیر؟

5.آیا خوردن دانه کینوا برای بدن ضرری هم دارد؟

 

خب حالا بیایید با هم این مقاله را که در سایت خرید محصولات ارگانیک ثبت شده است بخوانیم و به سوالات مهم خود در مورد دانه کینوا پاسخی بیابیم.

 

در سال های اخیر، استفاده از دانه کینوا در سراسر جهان از جمله ایران افزایش یافته است. از این رو در ادامه به معرفی این دانه و خواص آن می پردازیم:

کینوا دانه خوراکی است که به خاویار گیاهی نیز شهرت دارد و مصرف آن در کشورهای غربی، به عنوان جایگزین سالم ‌تر غلاتی از جمله گندم رواج یافته است. پروتئین، آمینواسید، فسفر، آهن، امگا ۳ و همچنین منیزیم، پتاسیم، فیبر، ویتامین‌های گروه B، ویتامین E و آنتی اکسیدان‌ها از جمله موادی هستند که به وفور در دانه ‌های این گیاه وجود دارند.

 

خاویار گیاهی!

همانطور که می دانید : به واسطه وجود چربی‌های اشباع نشده و مواد مغذی فراوان در خاویار، مصرف این ماده غذایی گران‌قیمت دارای مزایای سلامتی فراوانی هست. این ماده حاوی بسیار از ویتامین ها و آنتی اکسیدان های مهم و مفید برای بدن است.

ویژگی های کینوا:

۱- یک پروتئین کامل است و جزو معدود گیاهان خوراکی است که تمامی آمینواسیدهای ضروری بدن را دارد

۲- به صورت طبیعی بدون گلوتن است. از این رو گزینه بسیار مناسب برای رژیم غذایی افراد مبتلا به بیماری سلیاک و عدم تحمل گلوتن محسوب می شود.

۳- مقدار بالای فیبر غذایی دارد. از این رو مصرف آن می تواند به پیشگیری از پرخوری و اضافه وزن و همچنین کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا و دیابت کمک کند.

۴- سرشار از ریبوفلاوین، منیزیوم و منگنز است که می تواند تاثیرات مثبتی بر سلامتی داشته باشد.

۵- سرشار از آنتی اکسیدان ‌های گیاهی است که مزایای بسیاری بر سلامتی انسان از جمله کاهش خطر ابتلا به سرطان دارد.

خب تا اینجای کار که انگار با یه غول از ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها مواجه شدیم.به نظر شما این حجم از مواد مفید و ویتامین و آنتی اکسیدان در یک دانه شبیه غلات صحیح است؟

ما در سایت خرید محصولات ارگانیک سعی میکنیم که شما را به بهترین نحو و کامل ترین روش با دانه کینوا آشنا کنیم که در آخر خود شما تصمیم گیرنده باشید که آیا تمایل دارید برای تندرستی خود و تغییر سبک زندگی خود دانه کینوا را خریده و در رژیم غذایی خود وارد کنید.

حتما بسیاری از شما هنوز در شک هستید و برای خرید دانه کینوا از سایت خرید محصولات ارگانیک شک دارید ؟! پس در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا در کنار هم از اثرات دانه کینوا بر سلامتی مطلع گردیم.

اثرات کینوا بر سلامتی:

با توجه به ویژگی های  دانه کینوا، مطالعات نشان داده اند که کینوا می تواند تاثیرات مثبتی بر سلامت قلب، کاهش سطح کلسترون خون، کاهش سطح قند خون، بهبود عملکرد سیستم گوارش، کاهش اشتها و وزن داشته باشد. همچنین اثرات ضد التهابی و ضد سرطانی نیز دارد.

خب حالا من به عنوان کاربر سایت خرید محصولات ارگانیک از شما سوالی دارم؟

شما هیچ اطلاعی در مورد ظاهر و شکل دانه کینوا و مشخصات ظاهری آن دارید !

همانطور که می دانید جدیدا افراد سودجو بسیاری هستند که از اطلاعات پایین و گاهی بی توجهی مردم هنگام خرید دانه کینوا به نفع خود سواستفاده می کنند و دانه های گیاهان دیگر را که شاید هیچ خاصیتی نداشته باشند و یا حتی برعکس مضر نیز باشند به جای دانه کینوا اصل به متقاضیان می فروشند.

پس از شما خواهش میکنم در ادامه با ما باشید و با دقت خصوصیات ظاهری دانه کینوا را بررسی کنید .

دانه کینوا از کجا بخرم و دانه کینوا چیست

دانه کیوا بدون گلوتن از کجا بخریم و دانه کینوا چیست؟

انواع دانه کینوا:

به طور کلی کینوا سه رنگ سفید، سیاه و قرمز دارد. در واقع انواع کینوا تفاوت بسیار اندکی از نظر مواد مغذی و ارزش غذایی دارند و تفاوت اصلی آنها در طعم، بافت و زمان پخت آنها است.

کینوا سفید پس از پخت بافت نرم تری از انواع دیگر کینوا دارد و نسبت به انواع دیگر آن در دسترس تر است.

کینوا سیاه شیرین ‌تر از دانه ‌های سفید است و رنگ سیاه خود را بعد از پخته شدن حفظ می ‌کند.

کینوا قرمز بعد از پخت به رنگ قهوه ‌ای دیده می‌ شود و کمی شیرین‌ است. کینوا قرمز برای تهیه سالاد سرد انتخاب بهتری است؛ زیرا شکل خود را بعد از پخت حفظ می ‌کند.

نحوه مصرف دانه کینوا:

کینوا  خیلی سریع‌ تر از سایر غلات پخته می شود و پخت آن اغلب بین ۱۲ تا ۱۵ دقیقه طول می‌ کشد. روش پخت کینوا مانند پخت برنج است.

  • از کینوا پخته می‌ توان در تهیه سالاد، کتلت، برگر، پاستا، سوپ و دیگر غذاها استفاده کرد.
  • کینوا خام را می ‌توان برای تهیه جوانه، در سالادها استفاده کرد.
  • از آرد کینوا می توان در آشپزی بدون گلوتن برای تهیه نان، کیک و کوکی ها استفاده کرد.

 

با توجه به مواردی که در مورد دانه کینوا ارائه شد بسیاری از شما هم مانند من به این نتیجه رسیدید که واقعا کینوا دانه ای معجزه آسا و بسیار مفید است ،و نکته بسیار بسیار مهم در مورد دانه کینوا این است که از این دانه می توان در تمامی رژیم ها مانند رژیم دیابتی، رژیم افراد سلیاکی بدون گلوتن،رژیم کتوژنیک و غیره

 

نکته مهم:

در کنار مزایای بسیاری که برای کینوا ذکر شد، باید توجه داشت که کینوا مقدار قابل توجهی اگزالات دارد که جذب کلسیم را کاهش می ‌دهد و می ‌تواند برای برخی از افراد که مشکل سنگ کلیه دارند، مناسب نباشد.

 

از کجا دانه کینوا بخریم؟

عزیزان همراه ما در سایت سلامتی 247 تمام تلاش خود را برای تامین اکثر مواد ارگانیک و سالم و مورد نیاز برای بهبود سبک غذایی و زندگی ایرانیان می کنیم و همیشه اماده خدمتگذاری هستیم.

برای خرید دانه کینوا از سایت ما لطفا از طریق لینک زیر اقدام فرمایید

 



Source link

دیدگاهتان را بنویسید