تغذیه در دوران شیمی درمانی برای کاهش عوارض آن

باید از مصرف مواد غذایی زیر در رژیم غذایی بیمار سرطانی اجتناب کرد:
غذاهای ترش، اسیدی و شور و آب میوه ها و سبزیجاتی همچون گوجه فرنگی، گریپ فروت، لیمو ترش، پرتقال که می تواند سبب سوزش شود.
غذاهای داغ، تند یا دارای بافت خشن و زبر مانند نان سوخاری، کراکر خشک و چیپس سیب زمینی
مشروبات الکلی و دخانیات که سبب تحریک مخاط دهان می شوند.
هر دارویی که حاوی الکل باشد مانند شربت های ضدسرفه یا دهان شویه های حاوی الکل

دیدگاهتان را بنویسید