توصیه های تغذیه ای در سرطان

تغذیه در بیماری هامقالات عمومی
  1. رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه: استفاده از گروه های اصلی غذایی (نان و غلات، شیر و لبنیات، گوشت، تخم مرغ، حبوبات و میوه و سبزی ها)
  2. رژیم غذایی حاوی میوه و سبزی فراوان، به ویژه منابع غنی از لیکوپن  (مانند گوجه فرنگی) که خطر بزرگ شدن و سرطان پروستات را کاهش می دهد.
  3. پرهیز از مصرف بیش از حد مواد قندی و نشاسته ای مانند برنج، ماکارونی، شیرینی،کیک ؛ شکلات، مربا، عسل، نوشابه ها
  4. کاهش مصرف نمک (پرهیز از مصرف بیش از اندازه غذاهای شور مثل ماهی دودی، آجیل شور، چیپس، انواع شور و کاهش مصرف غذاهای کنسرو شده، سوسیس و کالباس و موادغذایی بسته بندی شده آماده به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی نمک)
  5. خانواده کلم و گل کلم :حاوی ترکیباتی هستند که مواد سرطان زا را تخریب می کنند.
  6. هویج، گوجه فرنگی و مرکبات: حاوی اسید فنولیک، و از سرطان کولون با ممانعت از آزاد شدن مواد سرطان زا، پیشگیری می نمایند.
  7. پیاز، چای سبز، انگور، مرکبات: این مواد تغییرات بدخیم در سلول ها را متوقف کنند و مواد عامل سرطان را بلوک می کنند.
  8. پیاز، سیر و تره (خام) ساخت مواد سرطان زا را متوقف کرده و در کاهش خطر سرطان معده موثرند.
  9. توت فرنگی، تمشک، انگور و سیب: حاوی ترکیبات اسیدی اند که برخی از رادیکال های آزاد خطرناک موجود در دود سیگار را خنثی  می کنند.
  10. غذاهای دریایی، روغن ماهی: در پیشگیری از بسیاری از سرطان ها به خصوص سرطان سینه و روده نقش مهمی دارند.

اشتراک این پست

دیدگاهتان را بنویسید