طرز تهیه کشک بادمجان کبابی
بادمجان ها را کبابی کنید. اول از همه، از بوی دیوانه کننده آن لذت ببرید. سپس برید سراغ درست کردن کشک بادمجان کبابی. کشک بادمجان را حتما با گردو درست کنید تا هم از خواص گردو بهره برده باشید و هم سفتی گردو زیر دندونتون، لذت کشک بادمجان را چند برابر کند. در ادامه با طرز تهیه کشک بادمجان کبابی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کشک بادمجان
نعنا خشک: دو قاشق غذا خوری پر
گردو: 100 گرم
سیر سرخ شده و ادویه زده: یک قاشق غذاخوری
پیاز: سه عدد
بادمجان کبابی: سه عدد بزرگ
کشک: به مقدار لازم
آب: نصف استکان
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه کشک بادمجان کبابی
ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید.
پیازها را به روغن اضافه کنید تا سرخ شوند.
میتوانید یکی دو عدد پیازچه هم داخل آن خرد کنید.
بادمجان را روی گاز کبابی کنید. بعد از اینکه کاملا کباب شد. پوست های بادمجان جدا شود.
دستتان را خیس کنید و روی بادمجان بکشید تا تمام پوستهایش جدا شود.
سپس بادمجان را خرد کنید.
نمک، فلفل و زردچوبه را به پیازداغ اضافه کنید.
میتوانید یک مقدار از پیاز را برای تزئین روی کشک و بادمجان بردارید.
مقداری از سیر را به پیازداغی که برای تزئین جدا کردید اضافه کنید و هم بزنید.
یک قاشق نعنا را سرخ کنید و باقی مانده را برای تزئین بادمجان استفاده کنید.
ما بقی سیر را به نعنا سرخ شده اضافه کنید.
بادمجان را به نعنا و سیر اضافه کنید و تفتش دهید.
میتوانید بادمجان را با گوشت کوب له کنید.
یک نصفه آب اضافه کنید. در ظرف را بگذارید تا بادمجان کاملا پخته شود.
گردوها را ریز خرد کنید. مقداری از آن را برای تزئین نگه دارید.
گردوها را به بادمجان اضافه کنید.
باقی مانده نعنا را همراه با کمی زردچوبه سرخ کنید.
کشک را به بادمجان اضافه کنید.
حالا کشک بادمجان را درون ظرف بریزید و با باقی مانده نعنا، سیر داغ، پیازداغ، گردو و کشک تزئین کنید.
اطلاعات تغذیهای کشک بادمجان کبابی
مواد غذایی گفته شده برای ۴ نفر می باشد. بنابراین با توجه به اینکه کالری کل این غذای خوشمزه 1087است، هر فرد با مصرف یک چهارم از کل این غذا مقادیر زیر را دریافت میکند:
کالری: 271
کربوهیدرات: 14.25 گرم
چربی: 21.2 گرم
پروتئین: 8.7 گرم