طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ رژیمی
اسنک یکی از غذاهای خوشمزه است که طرفداران بسیاری دارد. امروز می خواهیم با طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ رژیمی با شما همراه باشیم.
مواد لازم برای تهیه اسنک مرغ و قارچ
- پیاز خلالی: یک عدد
- فلفل دلمهای: یک عدد
- قارچ: پنج عدد
- پنیر پیتزا: به میزان لازم
- سینه مرغ: دو عدد پخته شده
- نان تست: به میزان لازم
طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ
- پیاز را درون روغن میریزیم و کمی که نرم شد قارچ را به آن اضافه می کنیم؛
- فلفل دلمهایها را اضافه میکنیم؛
- مرغ را ریش کرده و درون مواد میریزیم؛
- نمک، فلفل و آویشن را اضافه میکنیم؛
- روی نان تستها سس کچاب میزنیم؛
- از مواد روی نان و بعد پنیر پیتزا را روی مواد میریزیم؛
- روی نانها تکه نان دیگه می گذاریم؛
- اسنکها را داخل ساندویچ ساز می گذاریم تا آماده شود.
اطلاعات تغذیهای اسنک مرغ و قارچ
کل این اسنکهای تهیه شده به این روش 1800 کالری دارد و برای 12 نفر مناسب است. اگر این مقدار تقسیم بر 12 شود هر نفر مقادیر زیر را دریافت میکند:
- کالری: 150
- کربوهیدرات: 19.33 گرم
- چربی: 3.88 گرم
- پروتئین: 11.83 گرم