طرز تهیه پنکیک جو پرک – دکتر رویا خادمیان


تهیه پنکیک جو پرک 1280x720 1 - طرز تهیه پنکیک جو پرک

طرز تهیه پنکیک جو پرک

اگر دلتان طعم جدیدی برای صبحانه‌ می‌خواهد، دستور آشپزی امروز برای شماست. پنکیک‌ها طرفدارهای زیادی دارند چون هم سریع و راحت درست می‌شوند ، هم مزه خوشمزه‌ای دارند. تازه پنکیک برای رژیمی‌ها هم خیلی گزینه مناسبی است. اگر رژیم دارید صبح‌ها پنکیک بخورید تا زمان بیشتری را سیر بمانید. پنکیک جو پرک علاوه بر مزه فوق العاده خواص عالی هم دارد. جو پرک سرشار از آنتی اکسیدان است که برای حفط سلامتی بدن به شدت مفید می باشد. از طرف دیگر مصرف جو دوسر به پایین آوردن فشار و احتمال سکته‌های قلبی کمک می‌کند. پس منتظر چه هستید؟ بریم زودتر طرز تهیه پنکیک جو پرک را یاد بگیریم.

مواد لازم برای تهیه پنکیک جو پرک

  • آرد: 2 پیمانه
  • جو پرک: 2 پیمانه
  • شکر قهوه‌ای: ¼ پیمانه
  • بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
  • دارچین: نصف قاشق چای‌‌خوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • شیر: 2 پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد

طرز تهیه پنکیک جو پرک

  • دو پیمانه آرد، یک پیمانه جو پرک، بیکینگ پودر، دارچین و نمک را باهم درون مخلوط کن بریزید. مواد را تا جایی که یکدست شود مخلوط کنید؛
  • دو پیمانه شیر و دو عدد تخم مرغ را باهم مخلوط کنید؛
  • مواد آردی را به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه کنید؛
  • یک پیمانه جو پرک به مواد اضافه کنید و بهم بزنید؛
  • ماهیتابه را داغ و چرب کنید؛
  • با قاشق پنکیک‌ها را توی ماهیتابه بریزید؛
  • زمانی که گوشه پنیک‌ها حباب زد آن را برگردانید تا طرف دیگه هم پخته شود؛
  • پنکیک‌ها را درون ظرف بچینید و روی آن ها را با عسل یا سس شکلات تزئیین کنید؛
  • نوش جان.

اطلاعات تغذیه‌ای پن کیک جو پرک

کل این پنکیک خوشمزه حاوی 1750 کالری می باشد که اگر تقسیم بر 10 شود هر نفر یک دهم این میزان را دریافت می‌کند. اطلاعات زیر به ازای یک برش (یک دهم) از این پنکیک است:

  • کالری: 175
  • کربوهیدرات: 34.6 گرم
  • چربی: 2.2 گرم
  • پروتئین: 7.2 گرم



Source link